• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only
27 mei 2019

Nieuwe vormen van collecteren

Steeds minder mensen hebben kleingeld bij zich of in huis en vaak bepaalt dit de hoogte van een gift. Gelukkig groeit het collecteren met de tijd mee en zijn de betaalmogelijkheden rondom de collecte uitgebreid. Daarom doet HandicapNL, net als een twintigtal andere goede doelen, mee aan een bijzondere collectepilot die het aantal betaalmogelijkheden tijdens de collecte moet uitbreiden.

Tekening van collectebus met Ideal sticker erop.
Tekening van collectebus met Ideal sticker erop.

 

Betalen met iDeal of Tikkie

Dit jaar staan er op de legitimatiekaart van alle collectanten twee QR-codes. Eentje waarmee je een Tikkie betaalt, de andere via een Ideal-betaling. Het werkt heel makkelijk. Je pakt jouw mobieltje, opent de tikkie-app of de bank-app en kiest voor de QR-scanner. Je vult vervolgens het gewenste bedrag in en rondt de betaling af. In 10 seconden is jouw donatie aan HandicapNL geregeld!

Wil je weten hoe het werkt?

– Bekijk de video ‘betalen met iDEAL QR’ op de website van iDEAL
– Bekijk het stappenplan collecteren met iDEAL QR (PDF)

Collecteer nu ook online met Digicollect

Tegenwoordig is het niet meer noodzakelijk om met de collectebus langs de deuren te gaan om je steentje bij te dragen. HandicapNL heeft namelijk een online collectebus gelanceerd die in zowel Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp of via de e-mail gedeeld kan worden. Zo kan jij op jouw eigen manier je vrienden, familie en collega’s vragen een gift te doen ten behoeve van HandicapNL. Het is zelfs mogelijk om een Tikkie te versturen! Maak dus nu een digitale collectebus aan!

Doneren per SMS

Natuurlijk is het ook nog mogelijk om via de oude vertrouwde SMS te doneren. Door ‘HandicapNL’ te sms’en naar 4333 doneer je automatisch eenmalig drie euro aan HandicapNL.