• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Nieuwe vormen van collecteren

20 september 2018

Steeds minder mensen hebben kleingeld bij zich of in huis en vaak bepaald dit de hoogte van een gift. Gelukkig groeit het collecteren met de tijd mee en zijn de betaalmogelijkheden rondom de collecte uitgebreid. Daarom doet HandicapNL, net als een twintigtal andere goede doelen, mee aan een bijzondere collectepilot die het aantal betaalmogelijkheden tijdens de collecte moet uitbreiden.

Contactloos betalen

De collectebus van maar liefst 250 van onze collectanten bevat vanaf heden ook de mogelijkheid om te pinnen. Zowel het reguliere pinnen als het contactloos betalen wordt ondersteund door deze collectebussen. Het contactloos betalen gebeurt veilig, anoniem en eenmalig.

Betalen met de iDeal QR-code

Onze collectanten zijn dit jaar uitgerust met een collectebus waarop een iDeal QR-code staat afgebeeld. Inmiddels gebruiken Rabobank en Knab de mogelijkheid om via een iDeal QR-code binnen de eigen bankapplicatie te betalen. Als je een rekening bij één van de andere banken hebt, heb je de iDeal app nodig. Deze applicatie scant via de camera op je telefoon de QR-code in en verwijst je vervolgens naar de app van je eigen bank om zo de betaling af te ronden. Een kind kan de was doen!

Wil je weten hoe het werkt?

– Bekijk de video ‘betalen met iDEAL QR’ op de website van iDEAL
– Bekijk het stappenplan collecteren met iDEAL QR (PDF)

Collecteer nu ook online met Digicollect

Tegenwoordig is het niet meer noodzakelijk om met de collectebus langs de deuren te gaan om je steentje bij te dragen. HandicapNL heeft namelijk een online collectebus gelanceerd die in zowel Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp of via de e-mail gedeeld kan worden. Zo kan jij op jouw eigen manier je vrienden, familie en collega’s vragen een gift te doen ten behoeve van HandicapNL. Het is zelfs mogelijk om een Tikkie te versturen! Maak dus nu een digitale collectebus aan!

Doneren per SMS

Natuurlijk is het ook nog mogelijk om via de oude vertrouwde SMS te doneren. Door ‘HandicapNL’ te sms’en naar 4333 doneer je automatisch eenmalig drie euro aan HandicapNL.

Altijd het laatste nieuws ontvangen?

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief HandicapNL Update, zodat we je op de hoogte houden. We sturen je maximaal 1 tot 2 mails per maand.

Schrijf je in voor de HandicapNL Update.