Collecteweek

maandag 25 t/m zaterdag 30 september 2023

Doneer aan de collecte

Collecteweek

maandag 25 t/m zaterdag 30 september 2023

Doneer aan de collecte

Klavertje vier

Groot geluk zit in kleine dingen

 

Iedereen herkent het feit dat je gelukkig wordt van de zogenaamde kleine dingen in het leven. Een lekkere kop koffie, een wandeling met je beste vriend, een concert dat je van je sokken blaast. Het zijn de mooie herinneringen die je leven kleur geven.

Maar wat als die dingen allemaal niet zo vanzelfsprekend zijn? Als je veel moeite moet doen om ergens te komen, je altijd begeleiding nodig hebt of je niet overal zomaar welkom bent?

Omdat wij snappen dat groot geluk in kleine dingen zit, komen we samen in actie, tijdens onze collecteweek van maandag 25 t/m zaterdag 30 september 2023.

Met het geld dat we ophalen, steunen we lokale initiatieven. En die lijken misschien klein, de resultaten zijn groots. Want mooie herinneringen zijn onbetaalbaar.

Help je mee deze droom te verwezenlijken? Geef aan onze collectant of geef online aan de collecte!

Doneer aan de collecte

 

Jouw steun is belangrijk

Voor meer dan 2 miljoen Nederlanders met een handicap is het niet vanzelfsprekend om er zomaar op uit te kunnen en te genieten van muziek, de natuur of een uitje naar de dierentuin.

Met ons programma ‘Klein Geluk’ kunnen wij mensen met een handicap laten genieten van de kleine dingen die het leven de moeite waard maken. Zoals genieten van een huiskamerconcert, meerijden in een enorme vrachtwagen, spelen in een aangepaste schommel of vier dagen op vakantie in de natuur.

Jouw steun levert een groots resultaat op. Op geestelijk welzijn, zelfvertrouwen, ontwikkeling en niet in de laatste plaats: op plezier in het leven.

 

 • Afbeelding van

  Stichting de Berkelhof krijgt mede namens Klein Geluk een speciale schommelstoel

  Nu kunnen bewoners elkaar letterlijk en figuurlijk een duwtje geven. Maar bovenal samen buiten genieten. 

   

  Lees meer

 • Afbeelding van

  Optreden van Dhiraj met de Rolantino’s tijdens het jaarlijkse muziekfestival in theater De Schie

  Van applaus word ik blij

   

  Lees meer

Maak ‘Klein Geluk’ mogelijk

Samen met onze donateurs, partners en vrijwilligers maken wij het leven van mensen met een handicap leefbaarder en leuker door bij te dragen aan kleinschalige en lokale initiatieven. Dit doen wij al jaren en daar gaan we graag mee door.

In het programma ‘Klein Geluk’ gaat het om vrijetijdsbesteding. Dat is niet voor iedereen mogelijk. Mensen met een handicap komen vaker financiële en of praktische hindernissen tegen en juist daar helpen wij graag een handje mee. Want iedereen verdient het om een leuke dag te hebben.

Met dit programma, mede mogelijk gemaakt door stichting SFO willen we dat realiseren. Specifiek voor mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.

 

Geef aan Klein Geluk