Steun HandicapNL met je bedrijf

Steun HandicapNL met je bedrijf

Kom in actie!

Deel met jouw organisatie de missie van HandicapNL: een inclusieve samenleving. Want twee miljoen mensen met een beperking hebben hulp nodig. HandicapNL werkt aan één wereld waarin we samen werken, wonen en genieten. Laten we sámen het verschil maken! 

We hebben jouw steun hard nodig om iedereen zich welkom te laten voelen in de samenleving. Steun je HandicapNL structureel, als partner of ga je een strategisch partnerschap met ons aan? Het kan allemaal!  

Inpakken met DHL
Partner DHL viert de dag van de vriendschap met de doelgroep van HandicapNL.

Een kans voor jouw bedrijf

Onderwerpen zoals diversiteit, discriminatie en ongewenst gedrag zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Mensen verwachten steeds meer maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven. Iedereen moet zijn steentje bijdragen aan een inclusieve samenleving en sociale problemen aanpakken. Dit biedt kansen voor jouw bedrijf om werknemers te betrekken en aan te trekken. 

HandicapNL steunt mensen met een beperking als sinds 1959, met wat is begonnen als het Fonds verstandelijk gehandicapten en later is samengevoegd met het Revalidatiefonds. We kennen een groot netwerk aan organisaties door heel Nederland, die hun steentje bijdragen in het leven van mensen met een handicap. We ondersteunen deze initiatieven en jagen verandering aan. Dat kunnen we niet alleen. We hebben de hulp van bedrijven nodig om structurele veranderingen te blijven ondersteunen.

Bekijk hier welke bedrijven je voor zijn gegaan >>

Wat kun je doen als bedrijf?

Toegankelijkheid terrein

Geef een bedrijfsgift

Groot of klein, elk bedrag is welkom! Dankzij jouw gift kunnen we mensen met een beperking steunen. 

Doneer een bedrijfsgift >

Steun structureel

Jij bent een echte business supporter! Met structurele steun zorg je dat wij altijd voldoende middelen hebben onze initiatieven te steunen. Met jouw bedrijfsgift realiseer je bijvoorbeeld passende werkplekken en woningen. 

Samenwerken aan systeemverandering

Heb je interesse om businesspartner te worden? Dan zet jouw bedrijf samen met HandicapNL net dat stapje extra dat nodig is. We werken samen aan acties: onze mooie toegankelijke festivals of sociale revalidatie.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je geïnteresseerd? We bespreken graag met jou de mogelijkheden van een samenwerking. Neem direct contact op met Thomas of laat je gegevens achter en dan nemen wij contact met jou op. 

Thomas Maas 

Relatiemanager Bedrijven 

Neem contact op via thomas@handicap.nl
of bel  06 -16113388. 

Laat je gegevens achter >