Theatergroep KamaK zoekt de beste hond in WOEF!

Een groep trotse hondenbezitters gaat elk jaar naar een grote show om hun viervoeter te laten keuren. De grote favoriet, buldog Mau Mau, staat op het punt zijn hoofdprijs op te eisen, maar dan neemt het lot een andere wending. Niets is zeker en de uitslag ongewis… Dit spannende verhaal wordt op de planken gebracht door theatergroep KamaK. Met de voorstelling WOEF toeren zij door Nederland.

Poster van de voorstelling WOEF van theatergroep Kamak, speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking
Poster van de voorstelling WOEF van theatergroep Kamak, speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking

 

KamaK is een theatergroep speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. 25 acteurs ontwikkelen hun talenten op het gebied van dans, muziek en zang. WOEF ging dinsdag 27 juni in première bij zwembad De Meent in Breukelen. De recensies waren lovend: een prachtige voorstelling vol verrassingen.

Het publiek zag een bijna professionele productie met schitterende kostuums, grime en goed acteerwerk. Thema’s als afscheid en jaloezie komen aan bod en met de extreme personages worden bezoekers meegezogen in het verhaal vol verrassende en spannende wendingen.

Beetje zenuwachtig
De acteurs en actrices waren natuurlijk best een beetje zenuwachtig maar hadden het vooral heel erg naar hun zin op het podium. ,,Mijn droom komt uit, echt super leuk”, vertelde Lynn Snijders. Emmy Hassing: ,,Deze tournee is geen vakantie hoor, we moeten hard werken. Maar het is heel erg leuk.”

Naast WOEF is KamaK bezig de voorstelling AJU op te zetten. Deze productie wordt gespeeld door oudere acteurs waarvoor een buitentour te belastend is. De komende vijf jaar kunnen bezoekers nog genieten van de prachtige voorstellingen van de theatergroep.

Wilt u ook genieten van een voorstelling vol verrassingen? WOEF is te zien op de volgende data:
Dinsdag 4 juli in Eemnes, woensdag 5 juli bij De Valkenier in Maarssenbroek en donderdag 6 juli tijdens het TREK Festival in Den Bosch.