Onze partners

HandicapNL zet zich in voor een normaal, waardevol dagelijks leven voor alle 2 miljoen Nederlanders met een handicap. Maar dit doen wij niet alleen! We worden in ons doel geholpen door multinationals, grote en kleine Nederlandse organisaties én private schenkers. Iedere partner draagt op zijn eigen manier bij.

Laten we samenwerken!

Stuurlui

Stuurlui komt in actie

Stuurlui is een groeiend webbureau, dat hun verantwoordelijkheid voor de samenleving als bedrijf serieus neemt. Elk kwartaal komen ze in actie en bedenken ze weer iets ludieks om geld op te halen voor het goede doel. Ze zetten zich met name in voor een toegankelijke samenleving.

Connect Invest

Furori racemiddag Connect Invest

Met Connect Invest slaan we handen ineen om kleinschalige zorgcomplexen voor mensen met een handicap te faciliteren. Maar dat is niet alles. In 2019 vond de Furori racemiddag plaats op het kartcircuit in Lelystad. Kinderen met een beperking konden naar hartelust te racen. En tijdens de collecteweek van 2020 hielp Connect Invest mee: ze plaatsten een digitale collectebus op hun website én verdubbelden de opbrengst.

De Vriendenloterij

Vriendenloterij overhandigt check aan HandicapNL

Ieder jaar schenkt de Vriendenloterij 40% van ieder lot aan goede doelen die werkzaam zijn op het gebied van gezondheid en welzijn. Het afgelopen jaar resulteerde dit in een totaalbedrag van 61,8 miljoen euro. HandicapNL mocht een cheque ter waarde van €2.211.742 in ontvangst nemen.

 

Ook HandicapNL steunen als bedrijf?

Van een jaarlijkse donatie tot gezamenlijke innovatietrajecten, van personeelsacties tot structurele giften voor één van onze projecten. Iedere partner draagt bij op zijn eigen manier. Heb je interesse in een samenwerking? We denken graag mee over ideeën op maat! Laat hier je gegevens achter.

Gegevens achterlaten

Onze huidige partners:

Tommy_Hilfiger_Logo

Logo Wielewaal

Logo Bingo Vriendenloterij

Logo Kayori

Logo NTR

File:Poly Inc. Logo.svg - Wikimedia Commons

DHL_Logo

stuurlui logo

Logo Nederlandse loterij

Hersenletsel.nl logo

emb nederland

 

Logo LFB

schisis nederland

sbh nederlandLogo feestfabriek

Logo Surfana Festival zwart

Logo Fonds gehandicaptensport

Logo apenkooi

greeneventsSpecial social club