Vacature: Management Assistent

Odijk | 28 uur: “Ondersteunende rol voor een klantgericht persoon met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel“

De functie

Door omstandigheden kan onze zeer gewaardeerde collega haar functie niet meer uitvoeren zoals zij gewend was. Daarom zijn wij op zoek naar nog zo’n topper waar wij blindelings op kunnen vertrouwen.

Management AssistentIn deze functie ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de ondersteuning van de bestuurder en alle activiteiten die daarmee samenhangen. Je maakt deel uit van het secretariaat waar iedereen een hoofddomein heeft, maar ook een bijdrage levert aan algemene ondersteunende werkzaamheden voor de organisatie. Wat deze rol bijzonder maakt is het profiel dat wij zoeken.

Wij zijn op zoek naar een ervaren persoon die over natuurlijk leiderschap beschikt en een voorbeeldrol binnen het secretariaat speelt.

Waarom bij HandicapNL als je bij zo veel andere organisaties kunt werken?

Omdat je deel gaat uitmaken van een team bevlogen en gemotiveerde mensen die werken aan maatschappelijke verandering. Bij ons kun je echt iets betekenen voor een grote groep mensen. Door de organisatie en de bestuurder optimaal te ondersteunen, maak je het mogelijk dat collega’s maximaal kunnen werken aan meer impact maken!

Jouw bijdrage

Jouw specifieke verantwoordelijkheden binnen het secretariaat zijn:

 • Assisteren van het bestuur;
 • Administratieve taken ten behoeve van de directeur, RvT, Auditcommissie en MT;
 • Agendabeheer en het notuleren van vergaderingen van de RvT, Audit en het MT.
 • Aanspreekpunt/coördinator Facilitaire zaken en Gemeente;
 • Inkopen doen;
 • Ondersteunend aan IT bij de inname en uitgifte;
 • Officemanagement.

 

Als onderdeel van het team secretariaat en donateurscentrum ben je samen met de andere collega’s verantwoordelijk voor:

 • Telefoon beantwoorden;
 • Bezoekers ontvangen;
 • Secretariële ondersteuning op kantoor (i.v.m. opvang parttimedagen van andere collega’s);
 • Faciliteren van de gezamenlijke lunch.

Binnen het secretariaat zijn vijf mensen werkzaam, allen rapporterend aan de Manager Finance & Operations. Ook aan hem rapporteren de collega’s van IT en administratie.

Jouw profiel

Onze ideale kandidaat is een energiek persoon die positief in het leven staat en dat ook uitstraalt. Jij bent klantgericht en dienstverlenend, maar je kan ook grenzen aangeven. In het bijzonder zoeken wij iemand met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel die een voorbeeld is voor anderen en indien nodig anderen op hun verantwoordelijkheid aanspreekt. Je bent iemand die het overzicht kan bewaren en prioriteiten kan stellen. Een gastvrij en attent persoon die vooruit denkt en zaken goed regelt. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift en je hebt geen moeite met formele teksten. Jouw achtergrond en ervaring zijn voor ons minder relevant dan de competenties waar wij om vragen. Je hoeft dus niet per se een secretariële of PA achtergrond te hebben, wel een MBO+/HBO werk- en denkniveau.

Over de organisatie

Iedereen heeft recht op een normaal leven. Voor twee miljoen mensen met een handicap is een normaal leven echter vaak niet weggelegd. Zij zitten zonder werk, gaan naar aparte scholen en worden buitengesloten van sociale activiteiten. Daarom doet HandicapNL er alles aan om kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of lichamelijke beperking de kansen en handvatten te geven om écht het maximale uit het leven te halen. Zo maken we festivals toegankelijk, zorgen we voor betekenisvolle vriendschappen tussen mensen mét en zonder handicap, geven we mensen een échte start na hun revalidatie en ondersteunen we mantelzorgers zodat zij ook aan hun eigen leven toekomen.

Er werken bij HandicapNL ruim veertig vaste medewerkers, allemaal hele betrokken mensen die hard werken voor de doelgroep en regelmatig ook als vrijwilliger op een festival of event te vinden zijn. We zijn ambitieus en niet bang om nieuwe dingen uit te proberen, als wij maar verandering kunnen realiseren. Je komt te werken in een energieke en informele organisatie die diversiteit en inclusie omarmt. 

Het primair proces is belegd bij de afdelingen: Fondsenwerving & Communicatie, Impact & Bestedingen en HandicapNL Uitvoeringsprogramma’s. Ondersteunend aan het primair proces zijn Financiën & Operatie (secretariaat, administratie, IT), Strategie & Organisatie en HR. Zo’n 8.000 vrijwilligers ondersteunen ons in ons werk. 

Zo’n 8.000 vrijwilligers ondersteunen ons in ons werk.

Dit kan je van ons verwachten

Wij vallen onder de CAO Sociaal Werk en kunnen je een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden bieden waaronder:

 • Een aanstelling voor 28 uur per week met een salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding, in schaal 7;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,3%, een loopbaanbudget, vitaliteituren en een individueel keuzebudget (IKB);
 • Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Ruimte voor eigen initiatief, graag zelfs;
 • Hybride werken is in deze functie mogelijk maar zeer beperkt i.v.m. noodzakelijke aanwezigheid op kantoor.

Heb je interesse?

Stuur dan je motivatie en CV naar vacature@handicap.nl, t.a.v. Jacqueline van Bergeijk, HR Manager. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Daniëlle Schutgens op (030) 236 37 77.

De aanvraag van een VOG maakt onderdeel uit van ons aannamebeleid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.