Start projectaanvraag

Start projectaanvraag

Bij HandicapNL zijn wij regelmatig op zoek naar goede initiatieven. Projecten en activiteiten waarmee wij, samen met onze partners, de droom van een maatschappij waarin iedereen kan én mag meedoen, dichterbij kunnen brengen.

Evaluatie en verantwoording

Als je je project hebt afgerond, ontvangen we graag binnen drie maanden na afronding de verantwoording. We willen een inhoudelijke én een financiële verantwoording zien. Hiermee evalueren we het project en willen we de effecten en de impact vaststellen.

Gebruik voor deze eindrapportage ons verantwoordingsformulier. Je kunt dat hieronder downloaden. Stuur het ingevulde formulier met kopieën van de bijbehorende facturen/bonnen naar aanvragen@handicap.nl. Bestanden die te groot zijn om te mailen, kan je onder vermelding van het projectnummer naar ons versturen via www.wetransfer.com.

Je kiest het verantwoordingsformulier dat bij je project hoort: bij aanvang van het project is gekozen voor één van onze twee procedures: klein & lokaal of groot & landelijk. Heb je vragen over welk document je moet gebruiken, neem dan even contact op met ons via aanvragen@handicap.nl.

Papageno Huis Laren
Papageno Huis Laren
ALEZ Academie
ALEZ Academie