Zet HandicapNL in uw testament

Ook als u er niet meer bent, kunt u bijdragen aan eerlijke kansen voor iedereen. Met een nalatenschap aan HandicapNL geeft u kinderen met een handicap van nu een eerlijke toekomst. Bestel vrijblijvend onze brochure en lees alles over de mogelijkheden hoe u kunt nalaten.

Regel uw testament online

HandicapNL werkt samen met NuTestament. Daar regelt u makkelijk, voordelig en in uw eigen tempo een testament, waarin u ons als begunstigde kunt opnemen. Bovendien kost bij NuTestament een testament maar € 195,- (zonder bijkomende kosten). Lees hier meer over NuTestament.

Staat HandicapNL in uw testament?

Indien u HandicapNL heeft opgenomen in uw testament, dan horen wij dit heel graag van u. Hierdoor kunnen we u bedanken en u als bijzondere donateur opnemen in ons bestand. Uiteraard kunt u ons altijd laten weten als u verder geen contact met ons wenst. Laat het ons hier weten.

Collecteer tijdens een uitvaart

We merken steeds vaker dat mensen geld willen doneren bij een uitvaart. Zeker als iemand met een handicap is overleden. Er wordt dan door de familie van de overledene gevraagd om een bedrag te schenken in plaats van bloemen mee te nemen.

‘Laat u een wereld na waarin niemand wordt buitengesloten?’

Meer weten?

Wil je meer weten over het opnemen van HandicapNL in uw testament? Bekijk de veelgestelde vragen, bestel hieronder de gratis brochure of neem contact op met Karin van der Leest, relatiemanager nalatenschappen. Zij bespreekt graag met u de mogelijkheden om na te laten.

T: (0)30-2363777
E: nalaten@handicap.nl

Brochure aanvragen

In onze gratis brochure vindt u meer informatie over het opnemen van HandicapNL in uw testament. Vraag de brochure eenvoudig aan via onderstaand bestelformulier.

  • HandicapNL vindt het belangrijk zorgvuldig met jouw gegevens om te gaan. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.