Samenwerking met de Postcode Loterij

Samenwerking met de Postcode Loterij

HandicapNL is één van de meer dan honderdvijftig organisaties die de Nationale Postcode Loterij dankzij hun deelnemers kunnen ondersteunen. De afgelopen vijf jaar ontving HandicapNL een bijdrage van maar liefst 3,7 miljoen euro. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij in 1989 hebben zij al ruim 7,1 miljard aan goede doelen kunnen schenken. Wil jij ook meespelen met de Nationale Postcode Loterij en daarmee meerdere goede doelen steunen? Koop een lot!

Speel mee met de Nationale Postcode Loterij

Over de Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk. Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren.

Samen voor een betere wereld

Inmiddels spelen 3 miljoen deelnemers mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 148 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 7,3 miljard euro aan mens en natuur geschonken. HandicapNL en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.\

UNESCO erfgoed

De Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Deze loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO). Het format van de Postcode Loterij is ook actief in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen. De Goede Doelen Loterijen samen met de loterijen in deze landen zijn de derde grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.

Blijf op de hoogte

Wil je meer weten over de activiteiten en projecten van de Nationale Postcode Loterij? Je kunt de Loterij volgen via Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn en Instagram. 

 

Vacature: Relatiemanager Vermogensfondsen en Stichtingen
Vacature: Relatiemanager Vermogensfondsen en Stichtingen
Toegankelijkheidstest Festival De Zon: met je rolstoel hobbelen over een oceaan van gras
Toegankelijkheidstest Festival De Zon: met je rolstoel hobbelen over een oceaan van gras