• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Wij doen mee aan pilot Collecte 2.0!

24 mei 2017

Maar liefst 21 goede doelen doen – net als wij – mee aan een pilot met contactloos betalen. In onze collecteweek krijgen we 250 collectebussen waarmee zowel contant, met pin als contactloos betaald kan worden. Binnenkort is de opmerking ‘sorry, maar ik heb geen contant geld in huis’ dus echt verleden tijd!

 

Hoe collectebus 2.0 werkt

Easycollect legt in twee animatievideo’s uit hoe de collectebus 2.0 werkt. De eerste video laat de voordelen zien voor de gever. De tweede en derde video laten aan de collectant en collecte-organisator zien hoe het werkt en wat de voordelen zijn voor hen.

 

Benieuwd naar ervaringen

De pilot Collecte 2.0 is een initiatief van Easycollect Services en Stichting Collecteplan. CCV is als ervaren en betrouwbare betalingspartner aangesloten. Onze organisatoren kunnen via een speciaal dashboard de bussen volgen die in hun wijk gebruikt worden. Op het dashboard is bijvoorbeeld te zien hoeveel transacties er zijn geweest en wat de gemiddelde busopbrengst is. De collectebussen worden door de fondsen voor de komende twee jaar ingezet. Wij zijn erg benieuwd naar de ervaringen met deze nieuwe vorm van collecteren. Na de collecte zal Easycollect met een enquête vragen naar de ervaringen.

Altijd het laatste nieuws ontvangen?

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief HandicapNL Update, zodat we je op de hoogte houden. We sturen je maximaal 1 tot 2 mails per maand.

Schrijf je in voor de HandicapNL Update.