Staat HandicapNL in uw testament?

Staat HandicapNL in uw testament?

Bent u de afgelopen tijd druk bezig geweest met het opstellen van uw testament? En heeft u HandicapNL hier als goed doel een plekje in gegeven? Dan willen we u daar ontzettend graag voor bedanken. Uw bijdrage is voor ons van onschatbare waarde.

<- Bekijk alle informatie over nalaten aan HandicapNL

Waarom willen we dit weten?

We worden graag op de hoogte gebracht wanneer u HandicapNL een plekje hebt gegeven in uw testament. Op deze manier kunnen we u bedanken en u als bijzondere donateur opnemen in ons bestand. Uiteraard kunt u het ons altijd laten weten als u verder geen contact met ons wenst.

Hoe kunt u het ons laten weten?

U kunt eenvoudig aan ons doorgeven dat u ons in uw testament heeft opgenomen door onderstaand formulier in te vullen. Wilt u het liever persoonlijk aan ons doorgeven? Neem dan contact op met Sophie Veltkamp-Dikhoff.

Sophie VeltkampSophie Veltkamp-Dikhoff
relatiemanager bijzondere giften

T: 06 – 83 499 737
E: sophie@handicap.nl

 

  • Ja, ik heb HandicapNL opgenomen in mijn testament

Wat gaat er met uw nalatenschap gebeuren?

HandicapNL gaat ervoor zorgen dat uw nalatenschap goed terecht komt. Al sinds 1959 maken wij ons hard voor mensen met een handicap en ook in de toekomst zullen zij onze hulp hard nodig hebben. Dankzij nalatenschappen zoals die van u kunnen wij mensen met een handicap helpen om sterker in het leven staan, kunnen we hindernissen wegnemen en verkleinen we de afstand tussen de twee werelden.

“Omdat HandicapNL een ANBI-status heeft, hoeven wij geen belasting te betalen over schenkingen en nalatenschappen. Iedere euro die u nalaat, komt dus ten goede aan mensen met een handicap.” – Sophie Veltkamp-Dikhoff, relatiemanager bijzondere giften

De impact van Mevrouw B.

Dat nalatenschappen van onschatbare waarde zijn, heeft Mevrouw B. maar weer bewezen. Dankzij haar nalatenschap kunnen wij op dit moment 230 jongeren met hersenletsel helpen om samen met hun familie en vrienden hun leven weer op de rit te krijgen.

Lees het verhaal van mevrouw B.

Waarom anderen nalaten aan HandicapNL:

Na één uitzending wist Theo het zeker: ik ga mijn geld nalaten aan mensen met een handicap
Na één uitzending wist Theo het zeker: ik ga mijn geld nalaten aan mensen met een handicap
Mevrouw B. laat de wereld een stukje mooier achter
Mevrouw B. laat de wereld een stukje mooier achter