HandicapNL in SBS6-programma

HandicapNL was onlangs te zien in het SBS6-programma Doe Maar Duurzaam. Presentatrice Laura is hierin op zoek naar innovatieve oplossingen voor een inclusieve en duurzame samenleving. Een waar mensen met en zonder beperking zij aan zij werken, wonen en van het leven genieten.

Om hier meer over te weten te komen sprak Laura tijdens een verfrissende boswandeling met Karin den Balvert, programma manager Revalidatie van HandicapNL. Zij legde uit wat voor impact een beperking kan hebben op een persoon en met welke programma’s HandicapNL mensen helpen, zoals Toegankelijke Festivals en het Erik Scherder Huis.

Na de boswandeling met Karin ging Laura op de koffie bij Inge Vuijk van de ReHab Academie. Inge vertelde haar het belang van een goede revalidatietraject en neemt zij een kijkje in een revalidatiecentrum. Daar spreekt ze ook met ervaringsdeskundige Marleen Kampert, die Laura uitlegt wat er op je afkomt na een revalidatie.

Bekijk de aflevering hieronder.

Steun HandicapNL

Alleen met jouw steun kunnen wij programma’s zoals Toegankelijke Festivals, Het Erik Scherder Huis en Revalideren is Leren verder helpen. Zo creëren wij een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Dat wil jij toch ook?

Help vandaag nog met een donatie.

Doneer

Eva Eikhout gastredacteur jaarverslag HandicapNL
Eva Eikhout gastredacteur jaarverslag HandicapNL
Manifest om gezondheidsramp te voorkomen
Manifest om gezondheidsramp te voorkomen