Resultaten enquete collecte 2016

Onlangs hielden we een enquête en daar kwamen een paar goede tips uit waar we mee aan de slag gaan. Dank voor het invullen! Met uw input gaan we dit jaar zorgen voor verbeterde collectematerialen, zoals een poster, pen en hand-out. Wat gaf u ons terug?

Uitslag enquete mening Fonds verstandelijk gehandicapten
Uitslag enquete mening Fonds verstandelijk gehandicapten

 

  • 90 procent van de mensen die onze enquête hebben ingevuld, wil dat we milieuvriendelijker gaan werken. We hebben daarom besloten om vanaf nu te werken met een plastic tas van gerecycled materiaal.
  • Er is behoefte aan een nieuwe poster. Die gaat er komen op A3-formaat. Het is een nieuwe en frisse poster geworden, die het verdient om op veel plaatsen terug te komen. U kunt de poster uiteraard bestellen en kunt u binnenkort ook downloaden op deze website.
  • Ook nieuw: we vervangen de algemene informatiebrochure door een kaart op A6-formaat. Hierop staan onze doelstellingen, de website en contactgegevens. Omdat u ook veelvuldig vroeg om informatie als er geen contant geld in huis is, wordt in de folder duidelijk dat mensen een sms kunnen sturen. Dit doen ze door Vergroot te sms’en naar 4433. Ook de overige mogelijkheden om te doneren worden vermeld.
  • De pen van het Fonds verstandelijk gehandicapten wordt nog steeds zeer goed gewaardeerd. Ook dit jaar zorgen we voor (vernieuwde en verbeterde) pennen, als attentie voor de collectant. Op uw advies komt de aparte attentie voor oganisatoren en collectanten te vervallen en ontvangen zij ook de pen.

Relevant nieuws

Wordt de opbrengst van de collecte goed besteed? Oordeel zelf!

Jan Otter vertelt hoe hij de jaarlijkse collecte organiseert.

Staat er een barbecue op uw agenda? Kijk snel bij onze BBQ actie.

Maar liefst 21 goede doelen doen – net als wij – mee aan de pilot pincollecte.

Wij willen onze collectanten verzekerd laten collecteren. Helpt u mee dit mogelijk maken?