Proost, op toegankelijkheid!

Hoe normaal is het om buiten de deur een drankje te kunnen drinken of een hapje te eten? Iedereen in een rolstoel weet dat dit niet voor iedereen gesneden koek is. Nog altijd ondervinden ZIJ dagelijks hoe het voelt als hele normale plekken niet meer toegankelijk zijn. Dat kan anders… Dat móet anders. In aanloop naar en tijdens de dwarslaesie Challenge Week gaat het Revalidatiefonds de strijd voor toegankelijkheid aan.

Cafe Swart
Cafe Swart

Wij zoeken challengers!

Wil jij jouw favoriete stamkroeg, restaurant of bar in de buurt helpen toegankelijk(er) te worden? Kom jij door je dwarslaesie ook niet overal naar binnen, maar wil je daar graag verandering in brengen? Dan willen wij met jou en 5 andere challengers de uitdaging aan gaan!

Geef je op

Wil jij je op een positieve manier inzetten voor toegankelijkheid? Ben jij een doorzetter, maak je je graag hard voor een zaak en wil jij gedurende de campagne ons gezicht zijn voor betere toegankelijkheid? En ben jij van 8 mei tot 14 juni beschikbaar om samen de uitdaging aan te gaan? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar info@dwarslaesiechallengeweek.nl Vermeld wel even waarom je dit graag wil.

 

Is er in jouw omgeving toevallig ook een horecagelegenheid waar jij graag ongehinderd naar binnen wil? Wij horen graag wat er voor nodig is die zaak toegankelijker te maken.

Vragen over Dwarslaesie Challenge?

Neem contact op met Nynke Plaatsman via 030-6572022 of via info@dwarslaesiechallenge.nl.

Een handicap en een kinderwens: “Ik zie geen moeilijkheden, maar mogelijkheden”
Een handicap en een kinderwens: “Ik zie geen moeilijkheden, maar mogelijkheden”
8x waarom je juíst iemand met een handicap in dienst wil hebben
8x waarom je juíst iemand met een handicap in dienst wil hebben