Honderden mantelzorgers op de wachtlijst

De zorg van ouders voor kinderen met een beperking staat is zwaar. Ze moeten veel regelen en plannen voor hun kind en daarnaast moeten ze financieel het hoofd boven water houden. Om deze ouders  meer in het zonnetje te zetten is het initiatief ‘de verwenbox’ ontstaan.

Mantelzorger pakt samen met zoontje verwenbox van HandicapNL uit.
Mantelzorger pakt samen met zoontje verwenbox van HandicapNL uit.

Honderden aanmeldingen

HandicapNL riep eerder deze maand alle mensen in Nederland op om ouders van kinderen met een handicap een ‘Gebaar van Waardering’ te geven. Dit door middel van een prachtige verwenbox vol lieve en leuke dingen. De boxen zijn massaal aangevraagd en inmiddels helemaal op.

De komende twee maanden gaan we de verwenboxen klaarmaken. Begin september worden de boxen verstuurd. Alle mensen die een verwenbox cadeau hebben gedaan, ontvangen bericht over de exacte datum.

Bekijk de video van Sarike waarin ze eerlijk vertelt hoe zwaar ze de verzorging van haar zoon Bram (18 jaar) vindt.

Donaties nog zeer welkom

Dankzij de deelnemers van de Insurance Cycle tour, extra donaties van particulieren en tegemoetkomingen van diverse bedrijven kunnen we de 750 verwenboxen aanbieden. We willen iedereen die heeft gedoneerd heel hartelijk bedanken! Een donatie is echter nog steeds welkom.

Geef een Gebaar van Waardering

Steun dit goede doel en maak het mogelijk maken dat nog meer mantelzorgers in het zonnetje worden gezet. Je kunt direct een donatie doen voor dit project. Wil je graag met je bedrijf of evenement in actie komen voor dit doel? Neem dan contact op met Jeroen van de Koppel. Als manager fondsenwerving kijkt hij graag met jou naar de mogelijkheden om met ons samen te werken.

T: (0)30-2363777
E: jeroen@handicap.nl