Hartverwarmende reacties Gebaar van waardering

Op 3 december, Wereld Gehandicapten Dag, werden 500 mantelzorgers verrast met een Gebaar van waardering. Een mooie verwenbox met leuke cadeautjes voor het hele gezin om alle mensen die zorgen voor een naaste met een handicap in het zonnetje te zetten. Daniëlle Schutgens (HandicapNL) en Ernst van Koesveld (ministerie van VWS) maakten twee gezinnen in Den Haag blij met een verwenbox.

 

 

 

In het filmpje zien we Thijmen die thuis woont bij zijn ouders Vanessa en Roland en zijn zusje Olivia. Hij heeft zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen (ZEVMB). Door de niet aflatende zorg van het gezin maakt Thijmen daar 100% deel van uit. Daarom ontvingen zij van ons een Gebaar van waardering.

Een greep uit de enthousiaste reacties die we hebben ontvangen:

social post gvw 5

 

social post gvw 3

 

 

 

social post gvw

Sandra en Ronald nemen de zorg voor hun broer Fred met het syndroom van Down elk weekend op zich. Hoewel Fred erg op zijn plaats is “thuis” in een verzorgingshuis, is de zorg van zijn broer en zus van onschatbare waarde.

Ook een verwenbox aanvragen voor een mantelzorger?

Wil je graag een mantelzorger van iemand met een handicap verrassen met een Gebaar van waardering? Een partner, ouder, broer, zus, grootouder, vriend of buurvrouw? Volgend jaar verwennen we weer mantelzorgers met een mooie verwenbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte als de actie weer start.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Mogelijk gemaakt door alle donateurs

Een actie als Gebaar van waardering kunnen we alleen mogelijk maken met de hulp van onze donateurs. Mensen die het net als wij belangrijk vinden dat iedereen met een handicap en hun directe omgeving mee kan doen. Dankzij hun giften we ook volgend jaar weer veel harde werkers in het zonnetje zetten. Jij kunt ook helpen. Met een eenmalige gift of door donateur te worden van HandicapNL.

Ik word donateur

Marjon – Dag dokter, met mij
Marjon – Dag dokter, met mij
Jacomien – Veilige plek
Jacomien – Veilige plek