Geld ophalen in de baas z’n tijd: collecteer mee vanuit je maatschappelijk verlof!

Biedt jouw werkgever vrijwilligersverlof om je in te zetten voor maatschappelijk belang? Vul deze dan in door te collecteren tijdens onze Collecte[Run]-week! Van 21 t/m 26 september gaan onze collectanten in heel Nederland langs de deur om geld op te halen voor HandicapNL. Besteed je maatschappelijk verlof in je eigen buurt en loop mee!

huis-aan-huis collecte

Waarom meters maken?

Waarom zou je door de pech van een handicap alles moeten verliezen? Een goede baan, de liefde, kunnen sporten, een drankje doen met vrienden, of familie die je steunt. HandicapNL ziet dit te vaak gebeuren en vindt dit onacceptabel. Daarom roept zij heel Nederland op om in actie te komen.

Voor wie worden meters gemaakt?

Tijdens de Collecte[Run] wordt er zo veel mogelijk geld ingezameld voor HandicapNL. HandicapNL steunt iedereen met een handicap die door pech en tegenslagen nét dat duwtje in hun rug nodig heeft om een normaal leven te kunnen leiden. Zoals bokser Léonie van Wingerden uit Houten, die ondanks haar Cerebrale Parese en spasmen in haar benen keihard aan het trainen is voor de Virtuele Run. Of veteraan Sebastiaan van Nieuwenhuizen (42, Doorn), die van zijn dwarslaesie zijn kracht heeft gemaakt en iedereen eruit ‘rent’ tijdens verschillende Obstacle Runs.

Succesvol collecteren

Iedereen kent collecteren als het langs de deuren gaan met een collectebus. Maar er zijn veel meer manieren die je collecte extra leuk én succesvol kunnen maken. Lees hier onze tips.

Ja, ik teken voor een normaal leven voor iedereen!

Bij het aanmelden ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van HandicapNL.
“Mensen zijn nóg meer bereid om iets te geven”
“Mensen zijn nóg meer bereid om iets te geven”
Elly haalt geld op voor HandicapNL én Stichting de Iris.
Elly haalt geld op voor HandicapNL én Stichting de Iris.