Geef je op voor Knoop Gala 2018!

Het Knoop Gala komt er weer aan! En ook dit jaar zoeken we mensen met een verstandelijke handicap en muzikaal talent die willen komen optreden. Wil jij eind dit jaar op het podium van Theater Carré in Amsterdam schitteren? Lees dan hieronder wat je moet doen.

Optreden Knoop Gala
Optreden Knoop Gala

 

Elk jaar organiseren HandicapNL en de NTR het muziekfeest genaamd Knoop Gala. Tijdens dit gala treden bekende Nederlandse artiesten op met artiesten met een verstandelijke handicap onder begeleiding van het Metropole Orkest. De show wordt uit gezonden op de Nederlandse publieke omroep en Paul de Leeuw verzorgt de presentatie en jij kan dus meedoen!

En jij kan meedoen! Of je nu een instrument bespeelt of goed kan zingen. Met een hele groep of in je eentje, het kan allemaal. Stuur ons een filmpje waarop goed te horen is hoe je zingt of je instrument bespeelt. Het zou ook leuk zijn als je de onderstaande informatie over jezelf gedurende dat filmpje aan ons vertelt. Gaat dat lukken?

Deze informatie willen we graag van je ontvangen:

– je naam

– je leeftijd

– van wie je fan bent

– wat je hobby’s zijn

– en als je iets heel bijzonders te melden hebt, mag je dat ook doen.

Stuur je inzending zo snel mogelijk naar maartje.paans@mac.com en wie weet zien we jou wel schitteren tijdens het Knoop Gala 2018!