• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Geef je op voor Knoop Gala 2018!

12 juli 2018

Het Knoop Gala komt er weer aan! En ook dit jaar zoeken we mensen met een verstandelijke handicap en muzikaal talent die willen komen optreden. Wil jij eind dit jaar op het podium van Theater Carré in Amsterdam schitteren? Lees dan hieronder wat je moet doen.

Elk jaar organiseren HandicapNL en de NTR het muziekfeest genaamd Knoop Gala. Tijdens dit gala treden bekende Nederlandse artiesten op met artiesten met een verstandelijke handicap onder begeleiding van het Metropole Orkest. De show wordt uit gezonden op de Nederlandse publieke omroep en Paul de Leeuw verzorgt de presentatie en jij kan dus meedoen!

En jij kan meedoen! Of je nu een instrument bespeelt of goed kan zingen. Met een hele groep of in je eentje, het kan allemaal. Stuur ons een filmpje waarop goed te horen is hoe je zingt of je instrument bespeelt. Het zou ook leuk zijn als je de onderstaande informatie over jezelf gedurende dat filmpje aan ons vertelt. Gaat dat lukken?

Deze informatie willen we graag van je ontvangen:

– je naam

– je leeftijd

– van wie je fan bent

– wat je hobby’s zijn

– en als je iets heel bijzonders te melden hebt, mag je dat ook doen.

Stuur je inzending zo snel mogelijk naar maartje.paans@mac.com en wie weet zien we jou wel schitteren tijdens het Knoop Gala 2018!

Altijd het laatste nieuws ontvangen?

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief HandicapNL Update, zodat we je op de hoogte houden. We sturen je maximaal 1 tot 2 mails per maand.

Schrijf je in voor de HandicapNL Update.