Draag bij aan andermans kansen en krijg die endorfinekick!

De lente is inmiddels volop in bloei en dat betekent dat we met z’n allen weer flink veel tijd buiten spenderen. Heerlijk! Gezellig met vrienden barbecueën, een drankje op een terras, fietsen naar je werk en sporten is toch net wat leuker wanneer de zon schijnt en het kwik stijgt. Als relatiemanager evenementen bij HandicapNL ben ik altijd op zoek naar leuke, sportieve evenementen om als fonds bij aan te haken. Zo ook deze zomer. Op die manier brengen we onze zaak onder de aandacht en middels sponsoracties zamelen we geld in voor onze projecten.

Linda Ostendorp medewerker HandicapNL
Linda Ostendorp medewerker HandicapNL

Toegankelijker sporten

We weten steeds beter dat sporten hartstikke goed voor je is. Of je nu een handicap hebt of niet, bijna iedereen (inclusief mezelf) wordt bovendien een stuk vrolijker van een beetje beweging. Zeker met het prachtig mooie weer dat ons deze zomer hopelijk te wachten staat.  Dit jaar is ons oog gevallen op de Triathlon Veenendaal waar we een speciale Sponsor Team Triathlon serie voor opgezet hebben. Een Triathlon op zich is natuurlijk nogal een ‘big thing’, aangezien je daar een flink geoefende sporter voor moet zijn. Dus leek het ons handig om dit evenement toegankelijker te maken. Voor iedereen, of je nu een handicap hebt of niet.

Instap-triathlon

Vandaar deze ‘instap-triathlon’. Samen met een team van twee of drie personen doe je mee aan deze sportieve uitdaging en zal één van de teamleden een kilometer zwemmen, een ander fietst of handbiket veertig kilometer en de laatste persoon rent of rolt tien kilometer. Al dan niet met een buddy, want dit inclusieve evenement is ook geschikt voor mensen met een handicap. Iedereen kan dus meedoen. Tof? Heel tof! Doe ook lekker mee en roep je collega’s, vrienden en familie op om samen een team te vormen en zo samen je grenzen te verleggen en geld in te zamelen voor rolstoelvaardigheidstrainingen. Een investering voor het leven van mensen in een rolstoel.

Krijg die endorfinekick!

Naast de endorfinekick die al deze sportiviteit oplevert, zorgen wij ervoor dat de Triathlon Veenendaal een gezellig en onvergetelijk evenement wordt waar je gewoon deel van uit wil maken. Dat beloof ik je. Want laten we eerlijk zijn, wat is er nou mooier dan een zomerse dag sportief doorbrengen met je dierbaren en hiermee ook nog eens bijdragen aan de kansen van anderen? Ik kan weinig anders mooiers verzinnen, hoor.

Linda Ostendorp, Fondsenwerving & Communicatie HandicapNL