De jaarlijkse struggle: ‘Wat wil je voor je verjaardag?’

Taart, gezelligheid en cadeaus oftewel, je verjaardag. Wanneer het weer tijd is om de kaarsjes uit te blazen moeten ook de hersenen weer gaan kraken. Want, wat vraag je dit jaar als cadeau? Een boek, een paraplu óf een donatie aan HandicapNL. Ook op deze feestelijke dag kunnen we je hulp goed gebruiken!

De grote vraag

Elk jaar weer dezelfde vraag: ‘wat wil je voor je verjaardag?’. Heb jij er ook altijd zo’n moeite mee om wéér met een nieuw idee te komen? Overweeg eens om een donatie te vragen. Ja echt, een donatie. Via Facebook kun je een inzamelingsactie starten om zo geld op te halen voor een non-profitorganisatie.

Je bent niet de eerste

Velen zijn je voor gegaan om een actie te startten. Zo ook Anna. ‘De reden dat ik een inzamelingsactie ben gestart, is omdat ik zelf in de gehandicaptenzorg werk. Elk jaar kies ik een ander doel op mijn verjaardag om op Facebook aan te kunnen doneren, maar dat ik mijn doel zou behalen had ik niet verwacht!’ vertelt ze. Haar laatste actie was dan ook voor HandicapNL, hiermee heeft ze maar liefst €150,- opgehaald!

Dat ik mijn doel zou behalen had ik niet verwacht!

Maar hoe dan?

Ben je bijna jarig? Ga tegen die tijd eens naar de Facebook inzamelingsacties pagina. Hier kun je jouw eigen actie starten om zo geld op te halen voor HandicapNL. Wanneer je op de button geld inzamelen klikt, kies dan voor goed doel en zoek daarna naar Handicap NL. Je kunt daarna aangeven hoeveel geld je wilt ophalen en wanneer je actie moet eindigen. Geef je actie een titel en een beschrijving en klaar is kees!

Start jouw actie hier!

“Het eerste wat ik na de operatie dacht is ’ik wil weer leren rennen’.”
“Het eerste wat ik na de operatie dacht is ’ik wil weer leren rennen’.”
“Ondanks de littekens op mijn been ben ik toch in korte broek naar buiten gegaan.”
“Ondanks de littekens op mijn been ben ik toch in korte broek naar buiten gegaan.”