• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

PROJECTEN VOOR IEDEREEN
MET EEN HANDICAP

Achter elk project dat wij steunen schuilt een mooi verhaal

HandicapNL steunt allerlei projecten voor mensen met een handicap in Nederland. Achter elk project schuilt een inspirerend verhaal. Zoals het verhaal van Mireille die dankzij Buddies gemakkelijker vriendschap sluit. Of Bas die ontdekte dat hij niet langer anderen voor zijn karretje hoefde te spannen na een intensieve week bij de Rehab Academy. Benieuwd geworden? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze projecten:

Vriendschap sluiten

Iets ondernemen wordt veel leuker als je dat samen doet met een maatje. [Buddies] brengt jongeren met en zonder beperking dichter bij elkaar.

Lees meer over Buddies→

Revalideren in de praktijk

Wanneer je na je revalidatie thuis komt, wordt de impact van je dwarslaesie pas echt zichtbaar en voelbaar. Daarom regelde Rehab Academy een vervolgopleiding.

Over Rehab Academy →

Samen sporten

Een triathlon toegankelijk voor sporters mét en zonder handicap. Doe mee met de Triatlon Veenendaal, in een team of individueel, en laat je sponsoren voor HandicapNL.

Meld je aan →

Meer lezen over onze projecten?

 

Regelmatig schrijven we over projecten die wij steunen en de verhalen hierachter. Wil je niets missen? Meld je aan en ontvang onze e-mailnieuwsbrief (ongeveer 1x per maand).

Aanmelden