Het zorgtestament: Hoe deel je nu de zorg van jouw kind voor later?

Veel ouders maken zich zorgen, als ze enigszins op leeftijd zijn gekomen, over hoe het met hun kind met een beperking zal gaan als er zelf niet meer voor kunnen zorgen. Netwerk Rondom helpt ouders op weg. Hoe? Door alle praktische en formele zaken nu vast te leggen. En te helpen bij het bouwen van een sociaal netwerk.

Mathijs met zijn ouders Tineke en Richard
Dit zijn Mathijs (26 jaar) en zijn moeder Tineke, vader Richard uit Haarlem.

Zorg en geluk voor jouw kind in de toekomst

Het is fijn als mensen de zorg voor je kind kunnen overnemen. Bijvoorbeeld als je zelf zo oud bent dat het praktisch niet meer mogelijk is om de dagelijkse zorg op je te nemen. Of bijvoorbeeld als je er zelf niet meer bent. In het ZorgTestament leg je vast welke koers jij voor ogen hebt voor de toekomst van je kind. Je bepaald hierin ook de praktische zaken rondom de zorg en persoonlijke begeleiding.

Het Zorgtestament

NetwerkRondom, initiatiefnemer van het ZorgTestament , biedt deze hulp aan in de vorm van persoonlijke kennismakingsgesprekken, workshops en cursussen en persoonlijke begeleiding door een van de Netwerkcoaches.

Meer weten over het ZorgTestament? Bezoek de website van Netwerk Rondom of bekijk de agenda met bijeenkomsten, workshops en cursussen.

Dit vind je vast ook interessant

21
mei 2019
21 MEI 2019

Wielewaal gunt mantelzorgers een adempauze

21
mei 2019
21 MEI 2019

TOV Wonen: een wooninitiatief middenin hartje Delft!

08
april 2019
08 APRIL 2019

'Bundel je krachten en start iets moois op!'