Mijn Leven 2.0

Je leven inrichten na een beperking

Mijn Leven 2.0

Je leven inrichten na een beperking

Hoe geeft iemand na het krijgen van een beperking opnieuw vorm aan zijn leven? Het is als een spel waarvan de regels plotseling zijn veranderd. Een uitdaging die niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en mentaal veel van mensen vraagt. Gelukkig staan zij er niet alleen voor, want de ervaringsdeskundigen van Mijn Leven 2.0 bieden hen de helpende hand.

Verkeersbord Mijn Leven 2.0
Mijn Leven 2.0 wijst je de weg na de revalidatie.

Ervaringsdeskundigen helpen je op weg

Bij Mijn Leven 2.0. draait alles om het oppakken van de draad na het krijgen van een chronische ziekte of een beperking. En wie kunnen daar iemand beter bij begeleiden dan zij die het zelf hebben ervaren? De ervaringsdeskundigen van Mijn Leven 2.0 zijn als een kompas in de mist, zij wijzen de weg en helpen om de koers te bepalen.

Hoe doen ze dat? Door middel van coaching, inspiratiesessies en ontmoetingen. Samen delen ze verhalen, lessen en tips. Want laten we eerlijk zijn, samen weten we meer dan alleen.

Carin Schröder en Mia Willems
Carin Schröder en Mia Willems zijn de oprichters van Mijn Leven 2.0

De kracht van coaching

Coaching speelt een cruciale rol in het proces van verlies en herstel. De ervaringsdeskundigen van Mijn Leven 2.0 bieden persoonlijke begeleiding op maat. Ze luisteren naar de verhalen, maar bieden ook concrete handvatten om weer grip te krijgen op het leven. Van het aanleren van nieuwe vaardigheden tot het omgaan met uitdagingen in het dagelijks leven, samen zorgen ze ervoor dat de deelnemers sterker in hun schoenen staan.

Inspiratiesessies en ontmoetingen

Mijn Leven 2.0 organiseert regelmatig motiverende sessies waarbij inspirerende sprekers en ervaringsdeskundigen hun verhaal delen. Deze sessies dienen als bron van inspiratie en empowerment, en helpen deelnemers om hun eigen kracht te (her)ontdekken.

Steun Mijn Leven 2.0 met HandicapNL: Maak het verschil!

Wij geloven in de kracht van dit project. Geloof jij ook hierin, en wil je ons helpen dat dit door kan blijven gaan? Dan hebben we jouw donatie hard nodig om nog meer mensen te helpen weer grip te krijgen op hun leven.

Samen maken we het verschil. Doe jij mee?

Doneer Website Mijn Leven 2.0