HandicapNL helpt het Erik Scherder Huis

In Nederland wachten ruim 2.000 jongeren met ernstig hersenletsel op training en begeleiding. In het eerste Erik Scherder Huis kunnen 35 jongeren een jaar lang een intensief programma volgen met als doel weer maximaal meedoen in de maatschappij.

Ik wil meer weten over het Erik Scherder Huis Ik wil een donatie doen

Welkom bij HandicapNL

Wist je dat er in Nederland ruim 2 miljoen mensen met een handicap leven?  Je verwacht dat alles goed voor hen is geregeld maar de waarheid is helaas anders. Deze groep verliest nog altijd véél meer levenskwaliteit dan nodig is.

Mensen met een handicap zijn zes keer vaker werkeloos en bijna een kwart van de mensen leeft in armoede. Veel ouders met een gehandicapt kind krijgen vroeg of laat een burn-out en maar liefst één op de twee jongeren met een handicap is eenzaam. Er is dus nog heel veel werk aan de winkel.  

Word donateur

Steun onze projecten:

HandicapNL strijdt voor een normaal leven voor iédereen

HandicapNL stopt niet voordat iedereen met een handicap een normaal, waardevol dagelijks leven leidt. Steun de projecten van HandicapNL. Want daarmee helpen we mensen met een handicap sterker in het leven te staan en nemen we hindernissen weg. Doe je mee? 

Maartje, Pepijn en Lisa vertellen je graag hun verhaal: