Haal geld op met je club of vereniging door te collecteren

Haal geld op met je club of vereniging door te collecteren

Win-win situatie: 50% voor jullie & 50% voor HandicapNL

Organiseert jouw club, vereniging of stichting activiteiten voor mensen met een handicap? Dan kun je geld ophalen voor jullie activiteiten door mee te doen aan de landelijke collecteweek van HandicapNL (23 t/m 28 september 2024) én door het hele jaar online te collecteren. Van jullie opbrengst gaat 50% naar HandicapNL en 50% naar de activiteiten van jouw eigen club of vereniging.

Ja, ik wil mijn club aanmelden

Hoe werkt het collecteren namens je club?

  • Vul het formulier onderaan deze pagina in om je aan te melden als partner-club. Geld ophalen kan het hele jaar door met een online collecte. En tijdens onze landelijke collecteweek kun je ook langs de deuren gaan om te collecteren
  • De helft van je opbrengst krijg je van ons gestort op de bankrekening van jullie club om te besteden aan eigen activiteiten voor mensen met een handicap.

Wil je digitaal collecteren?
Dan sturen wij je een link naar je eigen digitale collectebus en kan je direct starten met geld ophalen.

Wil je meedoen aan de collecteweek van 23 t/m 28 september?
Dan brengen wij je in contact met vrijwilligers bij jou in de buurt. Jij wordt de spil in het web namens jouw club. Je zorgt dat de materialen bij de collectanten komen en bedenkt samen met hen hoe jullie geld gaan ophalen. Ga huis aan huis collecteren, organiseren een benefiet-optreden, bak taarten met je team of start een sponsorloop. Maak het leuk voor jezelf, je achterban en de vrijwilligers!

Nog vragen?

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Stuur dan een mailtje naar collecte@handicap.nl.

Meld je club in 2 minuten aan!

  • Gegevens contactpersoon

  • HandicapNL vindt het belangrijk zorgvuldig met jouw gegevens om te gaan. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een kleine greep uit onze partner-clubs:
clubs HandicapNL