• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only

HandicapNL en NTR presenteren samen het Knoop Gala

Het Knoop Gala is het muziekgala van HandicapNL en NTR, waarin bekende Nederlandse artiesten optreden met artiesten met een verstandelijke beperking. Dat levert een schitterend gala op, maar tegelijkertijd maakt deze show ook een statement: mensen met een verstandelijke beperking beschikken over veel meer talenten dan menigeen denkt.

Waarom het Knoop Gala?

Het Knoop Gala biedt mensen met een verstandelijke beperking een podium om hun talent te laten zien én een onvergetelijke avond te beleven. Tegelijkertijd geeft het Knoop Gala hen een gezicht bij het grote publiek, om zo meer bewustwording te creëren in de samenleving.

Hoe groter de betrokkenheid, hoe meer projecten mogelijk gemaakt kunnen worden om de wereld van mensen met een verstandelijke beperking te vergroten. Zodat zij hun talenten kunnen inzetten, zich kunnen ontwikkelen en volwaardig kunnen meedoen in de samenleving.

Ontroerende reacties

‘Het Knoop Gala is een lieve en belangrijke show. Een programma speciaal voor hen’. Frank Heijnen omschrijft doeltreffend waar het Knoop Gala nu echt om draait in een ontroerende column in de Volkskrant.

Ook Paul de Leeuw, die het Knoop Gala ieder jaar presenteert, is groots fan: ‘Het is voor mij een eer om het Knoop Gala weer te mogen presenteren. Op geen ander podium zijn de emoties zo puur en spontaan.’

Kijk het Knoop Gala terug

Heb je de eerdere edities van het Knoop Gala gemist? Of wil je een eerdere editie nogmaals bekijken? Dat kan via uitzending gemist.

Steun het Knoop Gala

Niemand hoeft zich alleen te voelen, toch? Vergroot daarom samen met ons de wereld van mensen met een verstandelijke beperking. En help met een bijdrage.

Doneer aan het Knoop Gala