• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only

HandicapNL en NTR presenteren samen het Knoop Gala

Het Knoop Gala

Het Knoop Gala is het muziekgala van HandicapNL en NTR, waarin bekende Nederlandse artiesten optreden met artiesten met een verstandelijke beperking. Dat levert een schitterend gala op, maar tegelijkertijd maakt deze show ook een statement: mensen met een verstandelijke beperking beschikken over veel meer talenten dan menigeen denkt. Het Knoop Gala wordt uitgezonden op vrijdag 27 december om 17.05 uur op NPO 1. De herhaling is te zien op 5 januari 2020 om 8.25 uur op NPO 1.

Doneer nu

Waarom het Knoop Gala?

Het Knoop Gala biedt mensen met een verstandelijke beperking een podium om hun talent te laten zien én een onvergetelijke avond te beleven. Tegelijkertijd geeft het Knoop Gala hen een gezicht bij het grote publiek, om zo meer bewustwording te creëren in de samenleving. Hoe groter de betrokkenheid, hoe meer projecten mogelijk gemaakt kunnen worden om wereld van mensen met een verstandelijke beperking vergroten. Zodat zij hun talenten kunnen inzetten, zich kunnen ontwikkelen en volwaardig kunnen meedoen in de samenleving.

Ontroerende column in de Volkskrant

‘Het Knoop Gala is een lieve en belangrijke show. Een programma speciaal voor hen’. Frank Heijnen omschrijft doeltreffend waar het Knoop Gala nu echt om draait in een ontroerende column in de Volkskrant.

Terugblik op het Knoop Gala 2017 met o.a. Brigitte Kaandorp, K3 en Racoon

Lees meer

Het dak eraf tijdens het Knoop Gala 2016 met o.a. Simone Kleinsma, Frans Bauer en Diggy Dex

Lees meer

Grote namen uit de Nederlandse muziek maken hun opwachting tijdens spetterend Knoop Gala 2016

Lees meer

Kijk het Knoop Gala terug

Heb je de eerdere edities van het Knoop Gala gemist? Of wil je een eerdere editie nogmaals bekijken? Dat kan via uitzending gemist.

Het is voor mij een eer om het Knoop Gala weer te mogen presenteren. Op geen ander podium zijn de emoties zo puur en spontaan.

 

Paul de Leeuw- Presentator

Doneer op het Knoop Gala

Niemand hoeft zich alleen te voelen, toch? Vergroot daarom samen met ons de wereld van mensen met een verstandelijke beperking. En help met een bijdrage.

Help met een gift