HandicapNL Collecte 2023:
25 t/m 30 september

HandicapNL Collecte 2023:
25 t/m 30 september

Groot geluk zit in kleine dingen

Meer dan 2 miljoen Nederlanders leeft met een handicap, voor wie het niet vanzelfsprekend is er zomaar op uit te kunnen om te genieten van muziek, de natuur of een spannende wedstrijd. En omdat wij snappen dat groot geluk in kleine dingen zit, komen we in actie van 25 t/m 30 september 2023.

Genieten van een huiskamerconcert, meerijden in een enorme vrachtwagen of een paar dagen vakantie, de natuur in. Met het geld dat we ophalen, steunen we lokale initiatieven. En die lijken misschien klein, de resultaten zijn groots.

Want mooie herinneringen zijn onbetaalbaar.

Ik wil helpen

Mijn grote droom is een keer naar een groot festival. En ja, ik zit in een rolstoel en ja, ik ben gek op muziek. Dat gaat helaas vaak slecht samen.

(Sanne Wolters) 

Ik ben voor het eerst met andere kinderen naar een bos geweest. En dat was super spannend.

(Lianne, 8 jaar) 

Meehelpen?

Superfijn dat je iedereen groot geluk gunt. Meld je nu aan als collectant en je krijgt van ons alle informatie die je nodig hebt. 

Meld je aan!

Ik ben al collectant

Topper. Heel fijn dat je je ook dit jaar weer inzet voor HandicapNL en we grootste dingen kunnen doen met kleine bijdrages.
 

Meer informatie

Ik ben organisator

Geweldig dat je ons helpt om alles in goede banen te leiden. Hoe meer we ophalen, hoe meer mensen we gelukkig kunnen maken.

Meer informatie

Jan aan het woord

Jan (76) is één van onze nieuwste collectanten. Toen de schoondochter van zijn buurman hem vroeg om voor HandicapNL te gaan collecteren, hoefde hij daar geen seconde over na te denken. Jan heeft zelf een kleindochter met een beperking en weet als geen ander wat voor invloed dit heeft op het dagelijks leven van haar en haar ouders.

Collectant Jan de Pagter

Wat kost het mij nou voor tijd? Iedereen heeft recht op een goed leven en als ik daar dan iets voor kan doen, dan vind ik dat niet zo’n opgave hoor.