Collecteweek 2024:
23 t/m 28 september

Collecteweek 2024:
23 t/m 28 september

Voor meer dan 2 miljoen Nederlanders met een beperking is het niet vanzelfsprekend om er zomaar op uit te kunnen of om te genieten van muziek, de natuur of een spannende wedstrijd. En omdat wij snappen dat groot geluk juist in kleine dingen zit, komen we samen met al onze vrijwilligers in actie tijdens de collecteweek van 23 t/m 28 september 2024. Met het geld dat wordt opgehaald steunen wij kleinschalige initiatieven die voor een glimlach zorgen en mooie herinneringen in iemands leven brengen. ‘Klein Geluk’ noemen we dat.

Help je mee tijdens de collecteweek?

Daar zouden wij heel blij mee zijn! Hoe meer mensen meehelpen, hoe meer geld we kunnen besteden aan mooie initiatieven binnen ons ‘Klein Geluk’-programma. Meld je aan als collectevrijwilliger of organisator en je krijgt van ons alle informatie die je nodig hebt. 

Meld je aan als collectantIk wil organisator worden!

Win-win situatie: collecteren voor eigen activiteiten

Organiseert jouw club, vereniging of stichting activiteiten voor mensen met een beperking? Dan kun je geld ophalen voor jullie activiteiten door mee te doen aan de landelijke collecteweek van HandicapNL én door het hele jaar online te collecteren. Van jullie opbrengst gaat 50% naar HandicapNL en 50% naar de activiteiten van jouw eigen club of vereniging.

Doe mee!

  • Afbeelding van Met de opbrengst steunen we 'Klein Geluk'

    Met de opbrengst steunen we 'Klein Geluk'

    Het ‘Klein Geluk’-programma laat mensen genieten van de kleine dingen die het leven de moeite waard maken. ​​​Vrijetijdsbestedingen zoals samen wekelijks koken, schilderen of gewoon een leuk dagje uit. Mooie herinneringen die hun leven kleur geven. Iedereen verdient toch een geluksmomentje?

    Lees meer

 

Jan aan het woord

Jan (76) is één van onze collectevrijwilligers. Toen de schoondochter van zijn buurman hem vroeg om voor HandicapNL te gaan collecteren, hoefde hij daar geen seconde over na te denken. Jan heeft zelf een kleindochter met een beperking en weet als geen ander wat voor invloed dit heeft op het dagelijks leven van haar en haar ouders.

Collectant Jan de Pagter

Wat kost het mij nou voor tijd? Iedereen heeft recht op een goed leven en als ik daar dan iets voor kan doen, dan vind ik dat niet zo’n opgave hoor.

 

Ik ben al collectant

Topper. Heel fijn dat je je ook dit jaar weer inzet voor HandicapNL en we grootse dingen kunnen doen met kleine bijdrages.

Meer informatie

 

Ik ben al organisator

Geweldig dat je ons helpt om alles in goede banen te leiden. Hoe meer we ophalen, hoe meer mensen we gelukkig kunnen maken.

Meer informatie