Meld je aan voor 2FixIt en maak het verschil!

Meld je aan voor 2FixIt en maak het verschil!

Lijkt het jou leuk en zinvol om mensen die het moeilijk hebben in de maatschappij een hart onder de riem te steken? Wil jij samen met een leeftijdsgenoot het leven van iemand anders die het nodig heeft een klein beetje mooier maken? Wil jij jezelf verder ontwikkelen, nieuwe dingen leren, je grenzen verleggen, vind je het leuk een klein event te organiseren, wil je werken aan je toekomst? Doe dan mee aan 2Fixit!

← Naar de homepage van [Buddies]

Ga samen met een buddy de uitdaging aan

Tijdens het 2FixIt-traject verwezenlijk jij jouw maatschappelijke uitdaging, waarbij je het verschil maakt voor minimaal 10 andere mensen. Denk hierbij aan een evenement organiseren voor eenzame ouderen, een geldinzamelingsactie, een sportdag, een borrelavond, etcetera. Wij gaan opzoek naar iemand van jouw leeftijd, bij jou in de buurt, die dit samen met jou wil gaan doen. Want samen is alles leuker! Onze 2FixIt-coach begeleidt jullie het hele traject met raad en daad. En wie weet, misschien hou je aan dit avontuur wel een leuke vriend of vriendin over, hoe leuk is dat!

Logo Maatschappelijke DiensttijdMaatschappelijke diensttijd

2FixIt is een maatschappelijk diensttijd (MDT)- programma dat mogelijk wordt gemaakt door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. *MDT is de afkorting van maatschappelijk diensttijd. Doe je mee met MDT, dan ontdek je jouw talenten en doe je tegelijkertijd iets goeds voor een ander. Daarnaast ontmoet je nieuwe mensen en maak je onze samenleving sterker.

Download de flyer voor meer info

Wil je meedoen aan 2FixIt?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan 2FixIt of wil je meer informatie over dit programma? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Vertel mij meer over 2FixIt !

Bij het aanmelden ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van HandicapNL.