Jouw persoonlijke advies: een erfstelling of Fonds op Naam

Jouw persoonlijke advies: een erfstelling of Fonds op Naam

Bedankt voor het invullen van de keuzetool. Naar aanleiding van jouw keuzes sluit een erfstelling of een Fonds op Naam het beste aan op jouw wensen om na te laten.

Wat is een erfstelling?

Als je HandicapNL aanwijst als erfgenaam, wordt je nalatenschap ingezet om mensen met een handicap te helpen. Natuurlijk bepaal je zelf om welk deel van je nalatenschap het gaat, en kan je ook meerdere erfgenamen aanwijzen. Nadat alle kosten zijn betaald, wordt je nalatenschap volgens jouw wensen onder de erfgenamen verdeeld.

Wat is een Fonds op Naam?

Bij een Fonds op Naam wijs je jouw nalatenschap toe aan een specifiek deel van ons werk. Denk bijvoorbeeld aan een bepaald project of een bepaalde activiteit bij jou in de regio, waar je je eigen naam of de naam van een dierbare aan wilt koppelen.

Meer informatie

Henriette_HindriksWil je meer weten over een erfstelling of een Fonds op Naam? En hoe je dit eenvoudig kan regelen? Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis de brochure over nalaten, of neem contact op met Henriëtte Hindriks, Relatiemanager Nalatenschappen.

T: (0)30-2363777
E: nalaten@handicap.nl

Vraag de brochure aan:

  • HandicapNL vindt het belangrijk zorgvuldig met jouw gegevens om te gaan. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.