Samenwerking VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt HandicapNL dankzij haar deelnemers. Tenminste 40% van ieder VriendenLoterij-lot gaat naar goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze.

Logo Bingo Vriendenloterij

Fonds verstandelijk gehandicapten en Revalidatiefonds konden jarenlang op steun rekenen van de VriendenLoterij. De VriendenLoterij zet deze jarenlange steun voort en steunt HandicapNL.

Voor 2018 ontving HandicapNL een bedrag van € 2.211.742,- , hier kunnen we veel mooie projecten ondersteunen.

Speel mee en steun HandicapNL

Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Je kunt meespelen in de VriendenLoterij en opgeven dat je HandicapNL wilt steunen. Met een lot maakt u elke trekking kans op prachtige prijzen bij de VriendenLoterij! Opzeggen kan op elk gewenst moment. Een lot kost € 14,00 per trekking. Tenminste 40% van de lotprijs gaat dan direct naar HandicapNL. Speel bewust 18+.

Speel mee voor HandicapNL

Je draagt daarmee bij aan het goede doel en maakt kans op mooie prijzen. Wil je meer weten over de activiteiten en projecten van de VriendenLoterij? Je kunt de Vriendenloterij volgen op hun social media Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn, en Instagram.