Meld je aan als vriend voor [Buddies]!

Ben jij tussen de 16 en 35 jaar, kijk jij net even verder dan een ander en wil je echt iets betekenen in deze wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit een vriendschap met een leeftijdsgenoot (die toevallig ook een lichamelijke beperking heeft) en ervaar hoeveel dit kan betekenen, ook voor jezelf! Na je inschrijving nemen wij direct contact met je op en gaan we samen op zoek naar een leuke passende vriend of vriendin. Help eenzaamheid de wereld uit!

← Naar de homepage van [Buddies]

Jorn vindt het geweldig om buddy te zijn

Eén van onze buddy vrijwilligers is Jorn. Samen met zijn buddy Pieter doen ze eens per twee weken wat leuks. “Een vast moment met een maatje betekent voor mensen zoals Pieter zo ontzettend veel. Door alleen maar een uurtje te gaan wandelen, naar de film te gaan of in de kroeg een biertje te doen, kan je iemand zo veel geluk geven. Het geeft een goed gevoel dat ik hem dat kan bieden.”

Lees het verhaal van Jorn

Meer informatie

Wil je meer informatie over het [Buddies] programma? Download hier de brochure. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met buddies@handicap.nl of bellen met +31 (0)30-2363777.

Meld je direct aan voor [Buddies]:

Bij het aanmelden ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van HandicapNL.