• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only

TICKETS ZWARTE CROSS

DE ZWARTE CROSS 2020 VINDT PLAATS VAN DONDERDAG 16 T/M ZONDAG 19 JULI

Kaarten voor mensen met een beperking

Heb je een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en wil je naar de Zwarte Cross 2020? Koop kaarten inclusief overnachting(en) voor ‘hotel’ MIVA Las Vegas en geniet van alle voorzieningen en 24-uurs zorg.

Wat kosten de MIVA Las Vegas kaarten?

  • Een MIVA Las Vegas ticket kost 200 euro p.p. voor een heel festivalweekend van donderdag 12 uur tot maandagochtend 12 uur. Als je een begeleider meeneemt, betaalt hij/zij ook voor een ticket.
  • Het is mogelijk om één of meerdere dagkaarten met overnachting te kopen. Deze kosten 70 euro p.p. per nacht.
  • Heb je een dagkaart zonder overnachting (te koop via ticketshop Zwarte Cross) en wil je overdag gebruikmaken van de aangepaste voorzieningen van MIVA Las Vegas? Stuur dan een mail naar info@nrpu.nl zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Beperkt aantal kaarten

Het aantal plaatsen voor overnachting in het MIVA hotel is beperkt. Aanmelding geeft helaas geen garantie voor een plek. Binnen twee weken na aanmelding ontvang je bericht of je één van de gelukkigen bent om de Zwarte Cross mee te beleven. Zodra we dan jouw betaling hebben ontvangen, is je toegang tot het festival definitief. Vervolgens nemen we contact met je op om het verblijf en verdere details met je af te stemmen.