Onbeperkt Feest in het Sitdown Café

Ontdek het laagdrempeligste feestcafé op Amsterdam Open Air

Bestel je tickets hier >

Onbeperkt Feest in het Sitdown Café

Bestel je tickets hier >

Toegankelijkheid terreinSamen feesten op gelijke hoogte

In het Sitdown Café komen mensen met en zonder beperking samen om te feesten, dansen, lachen, drinken, spelen en zingen. Een DJ zorgt voor gezellige hits, terwijl de barman een praatje met je maakt en de host de boel aan elkaar praat.

Het hoogtepunt? Het dak zakt op een feestelijke manier naar beneden, waardoor iedereen – rolstoelgebruiker of niet – op gelijke hoogte komt. Met een personeelsmix van mensen met en zonder beperking, een muziektolk voor gebarentaal en extra voorzieningen zoals braille-menukaarten en begeleiding naar een prikkelvrije ruimte, creëren we een inclusieve omgeving waar iedereen welkom is. Zien we je daar?

Logo Sit Down Café Spotify

Kom alvast in de mood

…met onze eigen Sitdown Café-playlist. Bewaar of download ‘m en oefen alvast je sitdown.

Toegankelijkheid op Amsterdam Open Air

De organisatie Amsterdam Open Air streeft er naar om het festival voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Op de site van AOA vind je meer informatie hierover. Mocht je specifieke vragen hebben, neem dan contact met ons op door een email te sturen naar info@amsterdamopenair.nl

Prikkelarme ruimtePrikkelarme ruimte

Soms moet je vanwege je beperking even op kracht komen om daarna weer lekker door te gaan. Wij hebben een ruimte met een zogenaamde ‘huiskamersfeer’ om even uit alle indrukken van het festival te kunnen stappen. Je kan heerlijk even op de bank zitten/liggen met een noisecancelling koptelefoon en weer even tot rust komen. Dit allemaal om er daarna weer tegenaan te kunnen.

Nog meer toegankelijke festivals

Wij gaan ook dit seizoen nog een groot aantal evenementen helpen om toegankelijk te worden. Hieronder vind je onze agenda.

Concert at Sea logoConcert at Sea – 27 t/m 29 juni
Klik op het logo voor meer informatie
AwakeningsAwakenings Summer Festival – 5 t/m 7 juli 2024
Klik op het logo voor meer informatie
Milkshake Festival – 27 t/m 28 juli 2024
Klik op het logo voor meer informatie
STRAF_WERK – 17 augustus 2024
Klik op het logo voor meer informatie
DGPFormula 1 Heineken Dutch Grand Prix – 23 t/m 25 augustus 2024
Klik op het logo voor meer informatie

Pers & media

We hebben al een hoop publiciteit weten te bereiken met onze campagne Toegankelijke Festivals. We hebben een overzicht van alle nieuwsartikelen en persberichten. Bovendien vind je hier al het beeld- en campagnemateriaal en onze contactgegevens voor eventuele persvragen.

Naar Pers en Media ->

Meer over Toegankelijke Festivals