Zwarte Cross 2021: toegankelijk voor iédereen!

Van donderdag 23 t/m zondag 26 september 2021 staat de Zwarte Cross weer op de planning, maar dan met een kleiner alternatief festival: De Mega Immuun Party. Door één jaartje over te slaan, staan we extra te trappelen om weer dansend het terrein over te mogen bewegen. En we hebben goed nieuws: HandicapNL, de NRPU en de Zwarte Cross slaan de handen ineen om het festival voor de tweede keer op een rij toegankelijk te maken voor mensen met een handicap!

⇽ Ga naar de homepage van Toegankelijke Festivals

Meer weten over het alternatieve festival van de Zwarte Cross? Lees het hier!

Kaartverkoop

We snappen dat je niet kunt wachten tot het zo ver is, maar de datum voor de kaartverkoop voor mindervalide tickets is helaas nog niet bekend. Houd onze social media kanalen en onze website dus goed in de gaten!

Toegankelijkheid

Samen met de NRPU maken wij de Zwarte Cross toegankelijk voor bijvoorbeeld mensen in een rolstoel, doven, blinden of mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel. Het MIVA Las Vegas hotel biedt mensen met een handicap de kans om zorgeloos te overnachten op de Zwarte Cross. Er is 24-uurs zorg aanwezig en je vindt hier alle voorzieningen voor mensen met een lichamelijke/verstandelijke handicap. Zo zal je ongetwijfeld een geweldige tijd beleven! Lees hier hoe wij een festival toegankelijk maken.

Teken ons manifest!

In bijna geen enkel land op de wereld zijn zó veel evenementen bij elkaar als in Nederland. Maar hoeveel festivals we ook hebben: voor iemand met een handicap zijn ze bijna allemaal ontoegankelijk. Dan kan en moet anders! Met een manifest willen we aan de gehele festivalsector laten zien dat inclusie een MUST is. En daar hebben we zo veel mogelijk handtekeningen voor nodig!

Ja, ik teken voor Toegankelijke Festivals!

Bij het aanmelden ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van HandicapNL.