Zwarte Cross 2021: toegankelijk voor iédereen!

Van donderdag 24 t/m zondag 26 september 2021 stond de Zwarte Cross weer op de planning, maar helaas kan dit festival voor de tweede keer op een rij niet doorgaan. Maar niet getreurd, want er is nagedacht over een alternatief: De Mega Immuun Party. Helaas zijn we nog in onzekerheid aan het afwachten of we ook voor dit feestje Extra Care tickets mogen verkopen. Zodra wij iets weten vind je het hier!

⇽ Ga naar de homepage van Toegankelijke Festivals

Meer weten over het alternatieve festival van de Zwarte Cross? Lees het hier!

Kaartverkoop

We snappen dat je staat te trappelen om bij de Mega Imuun Party aanwezig te zijn. Helaas leven we in een onzekere tijd en weten we nog niet of we Extra Care tickets gaan verkopen. Houd onze social media kanalen en onze website goed in de gaten voor het laatste nieuws!

Toegankelijkheid

Samen met de NRPU maken wij festivals, zoals de Zwarte Cross, toegankelijk voor mensen in een rolstoel, doven, blinden of mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel. Het MIVA Las Vegas zorghotel biedt mensen met een handicap de kans om zorgeloos te overnachten. Er is 24-uurs zorg aanwezig en je vindt hier alle voorzieningen voor mensen met een lichamelijke/verstandelijke handicap. Zo zal je ongetwijfeld een geweldige tijd beleven! Lees hier hoe wij een festival toegankelijk maken.

Teken ons manifest!

Wij vinden dat iédereen welkom zou moeten zijn op een festival. Daarom werken we nauw samen met meerdere festivals om hun terrein volledig toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. Daarnaast zijn we een manifest gestart, waarmee we met zo veel mogelijk handtekeningen aan de festivalsector willen laten zien dat inclusie een MUST is! Steun je onze missie? Laat je stem horen en teken ons manifest!

Ja, ik teken voor Toegankelijke Festivals!

Bij het aanmelden ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van HandicapNL.