HandicapNL vindt het belangrijk zorgvuldig met jouw gegevens om te gaan. Bekijk onze privacyverklaring. Mijn donatie stopt automatisch na 6 maanden en ik doneer per maand:

Online doneren gaat snel & eenvoudig!

Verlies van levenskwaliteit

In Nederland leven ruim twee miljoen mensen met een handicap. Hoewel vaak wordt gedacht dat de overheid het allemaal wel regelt voor deze doelgroep, blijkt keer op keer dat zij veel meer levenskwaliteit verliezen dan nodig. Denk aan een uitdagende baan, de kans om lol te maken met vrienden of de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt.

Iedereen kan de pech hebben een handicap te krijgen. Bij de geboorte of door een ziekte of ongeval. Maar waarom zou je door deze pech zoveel méér verliezen dan nodig is? HandicapNL vindt dat onacceptabel. Daarom organiseren en steunen wij projecten die mensen met een handicap een waardevol dagelijks leven bieden, zoals iedereen dat van het leven mag verwachten.

  • Kan ik ook direct geld overmaken?
    Ja, natuurlijk kan dat. Je kunt jouw donatie overmaken op NL71 ABNA 0491 1000 00 t.a.v. HandicapNL of je kunt doneren via onze website.
  • Wat doet HandicapNL met mijn geld?
    We organiseren en steunen projecten die mensen met een handicap een waardevol dagelijks leven bieden. Denk bijvoorbeeld aan rolstoelvaardigheidstrainingen, het vriendschapsprogramma [Buddies] of het toegankelijk maken van festivals en verenigingen. HandicapNL stopt niet voordat iedere Nederlander met een handicap een waardevol dagelijks leven kan verwachten.