Je donatie opzeggen

Je donatie opzeggen

Dankzij donateurs zoals jij kunnen wij mensen met een handicap een zo normaal mogelijk leven (terug)geven. Een waardevol leven vol vriendschap, liefde, waardering, zelfstandigheid en uitdaging.

Een normaal dagelijks leven, wat is dat eigenlijk?

We zeggen het steeds weer: bij HandicapNL willen we iedereen met een handicap – in Nederland zijn dat ruim 2 miljoen mensen – een normaal dagelijks leven bieden. Dat is een leven met:

 • Bewegingsvrijheid – Vrij zijn om te gaan en staan waar je wilt.
 • Vriendschap en liefde – Een rijk sociaal leven en de juiste mensen om je heen.
 • Voldoende geld om rond te komen – Gelijke kansen zonder financiële zorgen.
 • Fysieke en mentale gezondheid – Je goed voelen in je lijf én in je hoofd.
 • Gelijkwaardigheid – Geaccepteerd worden zoals je bent.
 • Je leven in eigen hand – De touwtjes in handen hebben, zonder bureaucratisch gedoe.
 • Zingeving en geluk – Iets kunnen betekenen voor jezelf en een ander.

Donatie opzeggen

Voordat je verder gaat…

Het volgende willen we je graag nog vertellen…

 • Dit wil HandicapNL bereiken
  HandicapNL stopt niet voordat iedereen met een handicap een normaal, waardevol dagelijks leven leidt. Dit doen wij met landelijke, regionale en lokale projecten. Zo verzorgen we bijvoorbeeld rolstoeltrainingen, organiseren we vriendschapsprojecten en maken we festivals toegankelijk. Het is noodzakelijke hulp die niemand anders oppakt. Maar dit kunnen we alleen blijven doen met jouw hulp!
 • De overheid zorgt toch voor mensen met een handicap?
  Hoewel vaak wordt gedacht dat de overheid het allemaal wel regelt voor mensen met een handicap, verliezen zij nog altijd véél meer levenskwaliteit dan nodig. Een normaal dagelijks leven is voor hen niet weggelegd. Zij zitten zonder werk, gaan naar aparte scholen en worden buitengesloten van sociale activiteiten.
 • Waar komt de naam HandicapNL vandaan?
  HandicapNL is het enige fonds voor iedereen met een handicap. NL staat voor Nederland,
  en daar hoort iedereen bij! De haken om ons logo symboliseren dit: Iedereen hoort erbij.

Doneer aan HandicapNL via Tikkie

Lotte (18) meldde zich aan voor [Buddies]

Jongeren met een handicap kunnen zich soms eenzaam voelen. Dat kan natuurlijk niet! HandicapNL heeft daarom het vriendschapsprogramma [Buddies] opgezet. Jongeren met en zonder handicap worden gematcht waardoor uiteindelijk een vriendschap kan ontstaan.

Lotte meldde zich aan voor [Buddies]. Zij heeft cerebrale parese. Door deze lichamelijke beperking heeft ze moeite met bewegen en zit ze in een rolstoel. Ook is haar energieniveau lager dan dat van haar leeftijdsgenoten. Die beperking werkt door in Lotte’s sociale contacten. Via [Buddies] leerde ze Vera kennen. “Wat heel fijn is, is dat Vera mij heeft leren kennen als Lotte. Niet als rolstoeler of als persoon-met-wat-aanpassingen. daardoor is het contact vanaf het eerste begin anders. De vraag is eerst: Wat zullen we doen? Waar hebben we zin in? En daarna pas: Oh ja, dan moeten we wel even daar en daar rekening mee houden.

Donatie stopzetten?

We weten niet met welke reden je jouw donatie wilt stopzetten. Misschien wil je wel geen vaste donateur meer zijn, maar ons nog wel af en toe steunen? Dan willen we je graag wijzen op de mogelijkheid om via een Tikkie aan HandicapNL te doneren. Wil je helemaal niet meer doneren? Bel dan met één van onze medewerkers via 030-2363777. Natuurlijk willen we je hartelijk bedanken voor je steun! Jij hebt ons geholpen om mensen met een handicap een zo normaal mogelijk leven (terug) te geven.

Dit wil je vast nog wel weten over HandicapNL

Hier lees je het laatste nieuws over onze landelijk, regionale en lokale projecten, die we dankzij onze donateurs kunnen uitvoeren.

Papageno Huis Laren
Papageno Huis Laren
ALEZ Academie
ALEZ Academie