Toegankelijke uitstapjes in eigen land

Dicht bij huis valt er zóveel moois te beleven! En Nederland wordt steeds inclusiever. Dus ook wanneer iemand uit het gezin slechtziend, prikkelgevoelig of rolstoelgebonden is, kunnen jullie samen genieten van een mooi museum of een fietstocht langs de vele authentieke dorpjes. Óf trek er lekker samen op uit naar een festival! Het kan allemaal en wij vertellen je graag waar!  

Het boekje ‘Toegankelijke uitstapjes in eigen land’ staat vol tips om er op uit te trekken. Want er valt nog zoveel te ontdekken…  

Lees onder andere over:

  • De leukste activiteiten en musea
  • De gezelligste rolstoelvriendelijke horeca
  • Toegankelijke festivals
  • 10 toegankelijke wandelroutes in de natuur
  • En meer!

Fit for Life van Coloplast

Fit for Life is een programma van Coloplast dat speciaal in het leven is geroepen voor en door mensen met een dwarslaesie, hun partners en familieleden en zorgprofessionals. Het programma bestaat uit drie hoofdthema’s: Voeding, Bewegen en Eropuit en helpt het leven gemakkelijker maken voor mensen met een darm- en/of blaasprobleem. Wil je meer weten? Download dan het boekje met toegankelijke uitstapjes. 

Het boekje ‘Toegankelijke uitstapjes in eigen land’ is mede mogelijk gemaakt dankzij financiële steun van Fit for Life van Coloplast.

Steun HandicapNL

Is het normaal dat mensen met en zonder een handicap in twee aparte werelden leven? HandicapNL verkleint de afstand. Beweeg je mee?  

HandicapNL. Voor de SamenWereld.  

Doneer hier

 

Download het gratis boekje!

Bij het aanmelden ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.