Bedrijfspartner: Kayori

Het echte, pure geluk vinden we in het leven vaak in de kleine dingen. De dingen die gratis zijn… de dingen die we vanzelfsprekend vinden… Genieten van een wandeling door het park op een stralende dag, het energieke gevoel na een heerlijke sportsessie en de warmte van je familie en vrienden tijdens de momenten waarop je wat te vieren hebt.

Kayori -Pure Products

Iedereen de kans om te genieten

Het zijn de momenten die ons bijblijven, de momenten die we pas op waarde schatten zodra het even tegen zit. Helaas zijn deze momenten niet voor iedereen vanzelfsprekend. Niet iedereen heeft gelijke kansen. Kayori staat midden in en voor het leven. ‘Wij vinden dat iedereen de kans moet hebben om te kunnen genieten van het leven.’

Met respect voor de planeet

‘We zijn ervan overtuigd dat we als bedrijf en jij als klant een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze maatschappij. We moeten het samen doen. Hoe meer mensen mee doen, hoe groter de verandering. Dit komt in uiting in ons proces en product. We werken met respect voor de planeet, produceren volgens de strengste milieuvormen en gebruiken natuurlijke vezels die we zorgvuldig inkopen.’

Gelijke kansen voor iedereen

Door het partnerschap met HandicapNL neemt Kayori haar verantwoordelijkheid om te zorgen dat iedereen gelijke kansen heeft op een geluksmomentje. Van ieder verkocht product gaat een deel van de opbrengst naar HandicapNL. Hiermee dragen klanten ook een steentje bij aan het geluk van mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is.

Kayori-kids collectie

Dekbedovertrekken met een verhaal

De Kayori Kids collectie is een prachtige serie overtrekken gemaakt in samenwerking met HandicapNL. De ontwerpen zijn door creatieve kunstenaars met een verstandelijke beperking gemaakt. Lees hier het verhaal achter de collectie. Zo kunnen we samen nog meer dromen van mensen met een beperking waarmaken.

Bekijk de collectie  Of bekijk de verkooppunten

Logo Kayori

Je donatie opzeggen
Je donatie opzeggen
Merry Christmas! Een onverwachte bijdrage voor Re>Start
Merry Christmas! Een onverwachte bijdrage voor Re>Start