Bedrijfspartner: Connect Invest

HandicapNL heeft een langjarige samenwerkingsovereenkomst met Connect Invest, waarbij ze de handen ineenslaan om mensen met een beperking eerlijke kansen te geven. Een onderdeel van die samenwerking is de Furori Racemiddag op het kartcircuit in Lelystad.

Een thuis voor iedereen

De plek waar je woont is voor iedereen heel belangrijk. Mensen met een handicap hebben echter moeite om een thuis te vinden. HandicapNL ondersteunt daarom nieuwe kleinschalige zorgcomplexen. Dat doen we met kennis, maar ook met geld voor de inrichting van gemeenschappelijke ruimtes. Dankzij de steun van onze donateurs en partners als Connect Invest kunnen steeds meer mensen met een handicap zich écht thuis voelen.

Samen passende zorgwoningen creëren

Connect Invest selecteert kwalitatief hoogwaardige vastgoedfondsen op het gebied van zorg en wonen. Een voorbeeld is het S5 Vitae Fonds dat ervoor zorgt dat nieuwe woonzorglocaties op een moderne manier gefinancierd worden.

Om een nieuwe locatie te ontwikkelen en in te richten is veel geld nodig. Gebruikelijke verhuurders van zorginstellingen, zoals woningcorporaties, trekken zich terug uit de markt en banken zijn terughoudend in het lenen van geld. Gelukkig zijn er fondsen die beleggen in zorgwoningen en die dit gat kunnen opvullen. Connect Invest maakt het mogelijk om te participeren in het S5 Vitae Fonds en hiermee bij te dragen aan de ontwikkeling van passende zorgwoningen.

Furori racemiddag

Vanuit het partnerschap tussen HandicapNL en Connect Invest vond op 21 juni 2019 de Furori racemiddag plaats op het kartcircuit in Lelystad. Hier kregen kinderen met een beperking de kans om op een circuit te kunnen racen. Het was een groot succes en zowel HandicapNL als Connect Invest hopen hier een jaarlijks event van te maken om nóg meer kinderen een glimlach te bezorgen.

Beleggen in zorgwoningen

Ben je benieuwd hoe je met jouw geld een positieve impact kunt maken voor mensen met een handicap? Kijk hier voor meer informatie over het zorgfonds.

Meer info over het zorgfonds