Haal geld op met je club of vereniging

HandicapNL zet zich in voor een normaal, waardevol dagelijks leven voor alle 2 miljoen Nederlanders met een handicap. Veel clubs en verenigingen delen dat doel! Voor al deze clubs hebben wij een unieke kans!

Win-win situatie

Organiseert jouw club, vereniging of stichting activiteiten voor mensen met een handicap? Dan kun je geld ophalen voor je activiteiten door mee te doen aan de landelijke collecteweek van HandicapNL én door het hele jaar online te collecteren. Van deze opbrengst gaat 50% naar HandicapNL en 50% naar de activiteiten van je club of vereniging. Win-win! Wij regelen het technische en financiële deel, dus geld ophalen voor je club wordt zo simpel als tanden poetsen.

Ja, ik wil me aanmelden

Hoe werkt het?

  1. Vul het formulier onderaan deze pagina in om je aan te melden als partner-club. Meedoen kan het hele jaar door!
  2. Wil je digitaal collecteren? Dan sturen wij je een link naar je eigen digitale collectebus en kan je directe starten met geld ophalen.
  3. Wil je mee doen aan de collecteweek? Dan brengen wij je in contact met vrijwilligers bij jou in de buurt. Jij bent voor hen de spil in het web in de organsiatie! Je zorgt dat de materialen bij de vrijwilligers komen en bedenkt samen met hen hoe jullie geld gaan ophalen. Huis aan huis collecteren? Het organiseren van een benefiet-optreden tijdens de actieweek, bak taarten met je team of start een sponsorloop. Maak het leuk voor jezelf, je achterban en de vrijwilligers!
  4. De helft van je opbrengst krijg je van ons terug om te besteden aan eigen activiteiten voor mensen met een handicap.

Nog vragen?

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Stuur dan een mailtje naar collecte@handicap.nl en we staan je zo spoedig mogelijk te woord.

Meld je snel aan!

Stap 1 van 2

Een kleine greep uit onze partner-clubs:
clubs HandicapNL