Doe mee met de Dreamchallenge!

Doe mee met de Dreamchallenge!

Word je blij van een groot voetbaltoernooi in je buurt? Bouw je graag een feest voor de ouderen in jouw stad? Altijd al gedroomd van een autoloze straat? Tijdens The Dream Challenge maak je het met z’n tweeën waar. Ga als duo in je vrije tijd een leuke uitdaging aan. Je kiest zelf wát, hoe en wanneer. Belangrijk is wel dat andere mensen er ook blij van worden. Zo zijn jullie niet alleen van betekenis voor elkaar, maar ook voor je omgeving – een echt dreamteam!  

← Naar de homepage van [Buddies]

Een onvergetelijke ervaring

The Dream Challenge is een project in het kader van de Maatschappelijke Diensttijd. Hiermee kan je je als jongere inzetten voor een ander en zo je talenten kunt ontdekken en ontwikkelen. The Dream Challenge is een samenwerking tussen ’s HeerenlooDe Academie voor Zelfstandigheid en Buddies van HandicapNL.

Je sluit een vriendschap en vormt een buddykoppel. Dit koppel bestaat uit een jongere zonder beperking en een jongere met een licht verstandelijke beperking (buddy). Je maakt samen jullie droom waar, leert nieuwe mensen kennen, leert samenwerken en krijgt na afloop een certificaat. Wij ondersteunen jullie natuurlijk bij je project en je krijgt een werkbudget van maximaal € 500,-. Een ervaring voor het leven dus!  

Aanmelden

Ben jij tussen de 15 en 27 jaar oud, heb je een licht verstandelijke beperking en vind je het leuk om vriendschap te sluiten en samen met een buddy deze uitdaging aan te gaan? Meld je direct aan!

Meld je aan voor de Dream Challenge!

 

Logo 's heeren Loo  Logo Academie voor Zelfstandigheid Buddies logo in Magenta en grijs.Logo Maatschappelijke diensttijd