HandicapNL vindt het belangrijk zorgvuldig met jouw gegevens om te gaan. Bekijk onze privacyverklaring.

Steun [Buddies] en geef jongeren met een handicap een échte vriendschap.

Schokkende cijfers over eenzaamheid

Helaas blijkt eenzaamheid onder jongeren met een handicap een zwaar onderschat probleem. Maar liefst één op de twee jongeren voelt zich eenzaam, 3x zo vaak dan hun leeftijdsgenoten zonder handicap. Dat is een enorme groep die zich onnodig alleen voelt…

Geef voor [Buddies]

Om eenzaamheid tegen te gaan heeft HandicapNL het programma [Buddies] in het leven geroepen. Met zorgvuldige matching, training en begeleiding scheppen we vriendschappen tussen jongeren mét en zónder handicap. Hierdoor kunnen ze hun verhaal kwijt en doen ze samen leuke dingen. Het [Buddies] project is volledig afhankelijk van donaties. Steun [Buddies] met een donatie!

 

  • Kan ik ook direct geld overmaken?
    Ja, natuurlijk kan dat. Je kunt jouw donatie overmaken op NL71 ABNA 0491 1000 00 t.a.v. HandicapNL of je kunt doneren via onze website.
  • Wat doet HandicapNL met mijn geld?
    We organiseren en steunen projecten die mensen met een handicap een waardevol dagelijks leven bieden. Denk bijvoorbeeld aan rolstoelvaardigheidstrainingen, het vriendschapsprogramma [Buddies] of het toegankelijk maken van festivals en verenigingen. HandicapNL stopt niet voordat iedere Nederlander met een handicap een waardevol dagelijks leven kan verwachten.