Willem de Feijter nieuwe directeur HandicapNL

Wij zijn verheugd om de benoeming van Willem de Feijter als onze nieuwe directeur-bestuurder aan te kondigen. De Feijter zal dinsdag 20 augustus starten in zijn nieuwe rol bij HandicapNL.

Willem de Feijter
Willem de Feijter

De missie van HandicapNL om een kansrijke samenleving voor iedereen mogelijk te maken, sluit volledig aan bij de persoonlijke en professionele waarden van De Feijter. “Ik geloof sterk in gelijke kansen voor iedereen en ben ervan overtuigd dat mijn kennis, ervaring en leiderschapskwaliteiten goed aansluiten bij de eisen en verantwoordelijkheden van deze functie,” aldus De Feijter.

Gedurende zijn loopbaan heeft De Feijter met succes leidinggegeven aan verschillende organisaties en teams bij de Rabobank, ABN AMRO en Publieke Zaken, waarbij zijn focus altijd lag op de ontwikkeling van mensen, het behalen van resultaten en goed werkgeverschap. “Voor mij zijn dit de belangrijkste ingrediënten voor het vormen en in stand houden van een succesvol team of organisatie.”

Daarnaast heeft hij in meerdere functies als boegbeeld in de markt gediend, wat een extra dimensie aan zijn werk heeft toegevoegd. “Het opbouwen en onderhouden van een netwerk is voor mij essentieel voor duurzame groei en vertrouwen, en daarmee voor succesvol ondernemen,” voegt hij toe.

De Feijter voelt zich bijzonder aangetrokken tot de missie van HandicapNL. “Ik heb zin om mijn kwaliteiten in te gaan zetten voor HandicapNL zodat we verder kunnen groeien en professionaliseren en zo iedereen kunnen laten meedoen in de samenleving. Vanaf 20 augustus zal ik me hier vol enthousiasme voor gaan inzetten.”