Vacature: Coördinator Uitvoeringsprogramma’s en projecten 2x

Midden Nederland | 16-24 uur: “Op zoek naar een spin in het web rol met maatschappelijke impact? Wil je helpen vriendschappen te smeden en festivals voor iedereen toegankelijk te maken?

Voor deze functie zoeken wij twee kandidaten, elk met een specifiek aandachtsgebied. De een is actief in het noorden van Nederland en is woonachtig ten noorden van Odijk, de andere gaat zich richten op het zuiden van het land en woont ten zuiden van Odijk.

De functie

Als Coördinator uitvoeringsprogramma’s werk je als spin in het web vanuit het secretariaat voor de uitvoeringsprogramma’s. Daarnaast voer je koppelgesprekken voor Buddies en reist daarvoor een paar keer per maand naar locaties in jouw regio (noord of zuid). Je speelt een centrale rol binnen je regio ten aanzien van onze programma’s. Het gaat om twee dynamische operationele functies waarbij je zelfstandig werkt aan een eigen takenpakket, afhankelijk van je kwaliteiten en voorkeuren. Denk hierbij aan:

A) Werving en selectie vrijwilligers;
Aanspreekpunt vrijwilligers;
Beheer van het digitale buurthuis: PowerClub;
Voeren van intakegesprekken en doen van matchingsvoorstellen voor het Buddies programma;
Voeren van koppelgesprekken op locatie.

B) Administratie en beheer van mailboxen (2);
Notuleren bij overleggen;
Ondersteunende activiteiten voor de manager van de afdeling, Buddies en Toegankelijke festivals;
Voeren van intakegesprekken en doen van matchingsvoorstellen voor het Buddies programma;
Voeren van koppelgesprekken op locatie.

Dit ben jij

Onze ideale kandidaten zijn echte duizendpoten, “aanpakkers” die in oplossingen denken. Ze weten diverse taken met elkaar te combineren en zijn flexibel in opstelling en inzet. Onze nieuwe collega’s kunnen zelfstandig werken, maar zoeken ook de samenwerking op.

Je werkt nauwkeurig en hebt affiniteit met de doelgroep en vrijwilligers. Je toont initiatief en vindt het leuk om zaken te regelen. Je bent niet bang voor een uitdaging, kan gas geven en vindt het niet erg om voor meerdere programma’s werkzaam te zijn en extra inzet te leveren tijdens het festivalseizoen. Empathisch vermogen is essentieel in deze rol. Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Voor de functie relevante werkervaring en een opleiding op MBO niveau;
  • Administratief vaardig;
  • Kennis van office producten;
  • In het bezit van rijbewijs;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

Over de organisatie en het team

Iedereen heeft recht op een normaal leven. Voor twee miljoen mensen met een handicap is een normaal leven echter vaak niet weggelegd. Zij zitten zonder werk, gaan naar aparte scholen en worden buitengesloten van sociale activiteiten. Daarom doet HandicapNL er alles aan om kinderen, jongeren en volwassenen met een handicap de kansen en handvatten te geven om écht het maximale uit het leven te halen. Zo maken we wooninitiatieven mogelijk, zorgen we voor betekenisvolle vriendschappen tussen mensen mét en zonder handicap, geven we mensen een échte start na hun revalidatie en ondersteunen we mantelzorgers zodat zij ook aan hun eigen leven toekomen.

Er werken bij HandicapNL veertig vaste medewerkers. De functie maakt deel uit van het team Uitvoerende programma’s van HandicapNL. Dit team werkt aan fantastische projecten die ervoor zorgen dat de kwaliteit van leven van mensen met een beperking verbetert. Dat doen wij onder anderen middels het Vriendschapsprogramma Buddies en het programma Toegankelijke Festivals.

Dit kan je van ons verwachten

Je komt te werken in een energieke en ambitieuze organisatie met een informele werksfeer. Een organisatie die volop in beweging is. Waar diversiteit en inclusie omarmd worden en meedenken gewaardeerd wordt. Verder bieden wij je:

  • Aanstelling voor 16 of 24 uur per week met een salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding, in schaal 6 (CAO Sociaal Werk Welzijn en Maatschappelijk Werk);
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,3%, loopbaanbudget, individueel keuzebudget (IKB) en vitaliteitsuren;
  • Telefoonvergoeding, laptop;
  • In deze functie werk jij vanuit het kantoor in Odijk, tenzij je op pad bent in je regio.

Een VOG aanvraag en referentiecheck maken deel uit van de procedure.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en CV naar vacature@handicap.nl, t.a.v. Alejandra Ferrari, HR Manager. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Marcia van Beek, manager HandicapNL Programma’s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.