HandicapNL op Concert at Sea

HandicapNL zorgt ervoor dat jij samen met je vrienden uit je bol kan gaan op Concert at Sea. Wij zetten de verschillende voorzieningen voor je op een rijtje.

Icon ticketsKaarten

Helaas is Concert at Sea uitverkocht! Zowel de gehandicapte bezoeker zelf als de begeleider dient een kaart voor het rolstoelplatform te hebben om toegang te krijgen tot de rolstoelplatforms. In aanloop naar het festival wordt iedereen die een mindervalidenkaart heeft gekocht per e-mail op de hoogte gehouden van de mindervaliden-faciliteiten tijdens het festival.

Dorinne met Diggy Dex
Dorine kon vorig jaar met een strandrolstoel het optreden zien van Diggy Dex. Lees hier haar verhaal.

Parkeren

Er zijn speciale parkeerplaatsen gereserveerd voor mensen met een handicap.

Toegang parkerenVolg de borden ‘P MIVA’ of ‘VIP-parking’ vanaf de weg. Let op: ook voor de MIVA Parking is ‘vol=vol’ van toepassing.

Voor speciale parkeerplekken dien je een Parkeerkaart van het festival te kopen, dat kan vooraf online via concertatsea.nl/tickets

Plattegrond Concert at Sea

Hieronder vind je de plattegrond voor Concert at Sea. De HandicapNL-stand vind je naast de EHBO bij het reuzenrad. Klik op het plaatje voor een grotere weergave (in een downloadbare pdf-bestand).

Plattegrond Concert at Sea

Toegankelijkheid Festivalterrein

Lockers

Ook dit jaar zijn er weer lockers aanwezig, direct buiten ingang Noord en ingang Zuid.

Paden

Toegankelijkheid terrein

Het festivalterrein bevindt zich grotendeels op asfalt en is dus goed begaanbaar. Wel wijzen we je er op dat het strandgedeelte slecht toegankelijk is met een rolstoel. Er zijn (beperkt) strandrolstoelen beschikbaar zodat je toch van de concerten op het strand kan genieten.

Verzorgingsruimte

Bij de HandicapNL-stand is een (medische) Verzorgings- en Verschoningsruimte ondersteund door gekwalificeerd personeel. Hier is ook een toilet geschikt voor rolstoelgebruikers, stromend water en er is een Prikkelarme ruimte. Het is ook mogelijk om hier medicijnen gekoeld te bewaren. De HandicapNL locatie is te vinden naast de EHBO bij het reuzenrad.

Prikkelarme ruimtePrikkelarme ruimte

Mocht de beleving op het festival te overweldigend zijn, voel je dan welkom bij onze Prikkelarme ruimte, deze is te vinden bij de HandicapNL-stand.

Toiletten

Er zijn aangepaste toiletten verspreid over het festivalterrein.

Muziektolken

Net als in 2022 zijn er ook in 2023 weer muziektolken op Concert at SEA. Zij staan op het rolstoelplatform. Iedereen met een mindervalidenkaart kan op deze platform plaatsnemen. Doven en slechthorenden die in het bezit zijn van een regulier festivalkaart kunnen de muziektolk zien door vlak naast of vlak achter het rolstoelplatform plaats te nemen.

Icon helpende handjesHeb je hulp nodig?

Medewerkers van HandicapNL zijn op het festivalterrein zichtbaar aanwezig. Zij helpen je graag met informatie en ondersteuning.

 

Icon ticketsKom jij ook?

Wil jij meer informatie over de toegankelijkheid bij Concert at Sea, stuur dan kan je een mail sturen naar info@concertatsea.nl