• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only

Help mee als bedrijf!

 

Lees meer

Steun samen met je bedrijf HandicapNL

De pech van een handicap mág niet betekenen dat je de kans op een normaal leven verliest. HandicapNL stopt daarom niet tot iedereen met een handicap een normaal, volwaardig leven leidt. Net als ieder ander! We werken hierin samen met multinationals, grote en kleine Nederlandse organisaties én private schenkers. Van een jaarlijkse donatie tot gezamenlijke innovatietrajecten, van personeelsacties tot structurele giften voor één van onze projecten. Alles draagt bij, alles is even welkom!

Doe een zakelijke donatie

 

Ook HandicapNL steunen als bedrijf?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk dan bovenstaande opties alleen. We denken graag mee over ideeën op maat! Je kunt hiervoor contact opnemen met Ilja Tersteeg. Als Relatiemanager Corporate Partnerships kijkt hij graag met je naar de mogelijkheden om samen te werken.

T: (0)30-2363777

Stuur een email

Verhalen uit de praktijk

Connect Invest steunt met creatieve oplossing HandicapNL tijdens collecteweek

Met weinig moeite als bedrijf tóch een enorm verschil maken voor de samenleving? Dat kan! Connect Invest bedacht een slimme manier om hun bijdrage te leveren aan de landelijke HandicapNL collecteweek in september.

Gebaar van waardering zakelijke pagina

Zakelijke bijdrage aan Gebaar van waardering

HandicapNL maakt zich hard voor mantelzorgers om een balans te vinden tussen hun draagkracht en draaglast. Daarom organiseren we het Gebaar van Waardering, de verwen-box voor mantelzorgers, als hart onder de riem voor iedereen die zich inzet voor een naaste.

Stuurlui komt in actie

Stuurlui komt in actie voor een toegankelijkere samenleving

“Ons webbureau Stuurlui is inmiddels groot genoeg om niet alleen ons werk goed te doen, maar ook wat meer voor de samenleving te kunnen betekenen. Die verantwoordelijkheid nemen we heel graag op ons.”

Logo HandicapNL