• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only

Help mee als bedrijf!

 

Lees meer

Steun samen met je bedrijf HandicapNL

De pech van een handicap mág niet betekenen dat je de kans op een normaal leven verliest. HandicapNL stopt daarom niet tot iedereen met een handicap een normaal, volwaardig leven leidt. Net als ieder ander! We werken hierin samen met multinationals, grote en kleine Nederlandse organisaties én private schenkers. Van een jaarlijkse donatie tot gezamenlijke innovatietrajecten, van personeelsacties tot structurele giften voor één van onze projecten. Alles draagt bij, alles is even welkom!

Doe een zakelijke donatie

 

Ook HandicapNL steunen als bedrijf?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk dan bovenstaande opties alleen. We denken graag mee over ideeën op maat! Je kunt hiervoor contact opnemen met Ilja Tersteeg. Als Relatiemanager Corporate Partnerships kijkt hij graag met je naar de mogelijkheden om samen te werken.

T: (0)30-2363777

Stuur een email

Verhalen uit de praktijk

korento wandel actie

Korento-medewerkers wandelen donatie bij elkaar

Hoe kun je je medewerkers motiveren om fit blijven tijdens de thuiswerkperiode, en tegelijkertijd een goed doel steunen? Korento kwam met de ideale oplossing en haalde daarmee € 500,- op.

Furori racemiddag Connect Invest

Partnership Connect Invest

Al jaren slaan we de handen ineen met Connect Invest, om mensen met een beperking eerlijke kansen te geven. Een onderdeel van die samenwerking is de Furori Racemiddag op het kartcircuit in Lelystad.

Stuurlui komt in actie

Stuurlui komt in actie voor een toegankelijkere samenleving

“Ons webbureau Stuurlui is inmiddels groot genoeg om niet alleen ons werk goed te doen, maar ook wat meer voor de samenleving te kunnen betekenen. Die verantwoordelijkheid nemen we heel graag op ons.”

Logo HandicapNL