Dutch Grand Prix 2021 toegankelijk voor iédereen!

Back on track! In 2020 ging het helaas niet door, maar van 3 t/m 5 september 2021 komt de Formule 1 dan toch echt naar Nederland. Het belooft een waar spektakel te worden. En we hebben goed nieuws: de Dutch Grand Prix, HandicapNL en de NRPU slaan de handen ineen om dit evenement toegankelijk te maken voor mensen met een handicap!

⇽ Ga naar de homepage van Toegankelijke Festivals

Toegankelijk voor iedereen

De Dutch Grand Prix, HandicapNL en de NRPU vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt tijdens het evenement en bieden daarom Extra Care weekendtickets aan voor mensen met een handicap. Wil jij graag naar de Dutch Grand Prix, maar heb je een verstandelijke en/of lichamelijke handicap waardoor je extra zorg of aanpassingen nodig hebt? Wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld!

Wat is een Extra Care ticket?

Met een Extra Care ticket heb je het héle weekend (3 dagen) toegang tot de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix én overnacht je (3 nachten) in het Extra Care zorghotel. Dit unieke zorghotel bevindt zich vlakbij het circuit in Zandvoort en beschikt over alle voorzieningen voor mensen met een lichamelijke/verstandelijke beperking. Denk aan rustruimtes, hoog/laag bedden, verplegend personeel en nog veel meer. Bij een Extra Care ticket mag je bovendien één vriend(in) of begeleider meenemen die ook in het zorghotel mag verblijven.

Wat kost een Extra Care ticket?

Heb jij je tickets voor de Dutch Grand Prix al aangeschaft? Of wil je deze erbij bestellen? Je hebt de keuze uit twee soorten Extra Care tickets:

  1. Drie overnachtingen in het zorghotel (€335 p.p.)*
  2. Drie overnachtingen in het zorghotel + drie dagen toegang tot het circuit (€595 p.p.)*

*Je vriend(in) of begeleider betaalt dezelfde prijs.

Hoe kom ik aan een Extra Care ticket?

Om een Extra Care ticket te verkrijgen, vul je eerst een screeningsformulier in. Aan de hand van dit formulier kunnen wij bepalen of wij de zorg kunnen bieden die jij nodig hebt. Indien nodig, nemen we contact met je op om je zorgbehoeftes verder te bespreken. Pas na de screening krijg je de mogelijkheid om de betaling van je tickets verder af te ronden.

Ja, ik wil naar de Dutch Grand Prix

Teken ons manifest!

Wij vinden dat iédereen welkom zou moeten zijn op een festival. Daarom werken we inmiddels samen met 5 verschillende festivals om hun terrein volledig toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. Daarnaast zijn we een manifest gestart, waarmee we met zo veel mogelijk handtekeningen aan de festivalsector willen laten zien dat inclusie een MUST is! Steun je onze missie? Laat je stem horen en teken ons manifest!

Ja, ik teken voor Toegankelijke Festivals!

Bij het aanmelden ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van HandicapNL.