Dutch Grand Prix 2021: toegankelijk voor iédereen!

Back on track! In 2020 ging het helaas niet door, maar van 3 t/m 5 september 2021 komt de Formule 1 dan toch echt naar Nederland. Het belooft een waar spektakel te worden. En we hebben goed nieuws: de Dutch Grand Prix, HandicapNL en de NRPU slaan de handen ineen om dit evenement in Zandvoort volledig toegankelijk te maken voor mensen met een handicap!

⇽ Ga naar de homepage van Toegankelijke Festivals

Kaartverkoop

We snappen dat je niet kunt wachten tot het zo ver is, maar de datum voor de kaartverkoop voor de exclusieve tickets voor mensen met een beperking is helaas nog niet bekend. Houd onze social media kanalen en onze website dus goed in de gaten!

Toegankelijkheid

Samen met de NRPU maken wij de Dutch Grand Prix toegankelijk voor bijvoorbeeld mensen in een rolstoel, doven, blinden of mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel. We zorgen ervoor dat er voldoende invalide toiletten aanwezig zijn, dat er een plekje is om je op ieder gewenst moment terug te kunnen trekken en dat er voldoende vrijwilligers en verplegers zijn voor medische hulp. Hier lees je hoe wij een festival toegankelijk maken.

Teken ons manifest!

In bijna geen enkel land op de wereld zijn zó veel evenementen bij elkaar als in Nederland. Maar hoeveel festivals we ook hebben: voor iemand met een handicap zijn ze bijna allemaal ontoegankelijk. Dan kan en moet anders! Met een manifest willen we aan de gehele festivalsector laten zien dat inclusie een MUST is. En daar hebben we zo veel mogelijk handtekeningen voor nodig!

Ja, ik teken voor Toegankelijke Festivals!

Bij het aanmelden ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van HandicapNL.