Strafwerk 2021: toegankelijk voor iédereen!

Yes! Op zaterdag 14 augustus is het tijd voor één van onze favoriete festivals: STRAF_WERK! De hele line-up van 2020 verhuist gewoon mee naar 2021, dus het belooft een fantastische dag te worden. Maar er is nóg meer goed nieuws: dit jaar slaan STRAF_WERK, HandicapNL en de NRPU de handen ineen om het festival voor het eerst volledig toegankelijk te maken voor mensen met een handicap!

⇽ Ga naar de homepage van Toegankelijke Festivals


UPDATE: Op maandag 2 augustus maakte de overheid bekend dat grootschalige evenementen t/m 1 september niet zijn toegestaan. Dit betekent dat STRAF_WERK op 14 augustus 2021 definitief niet doorgaat. Op z’n zachts gezegd een hele bittere pil. We hopen dat we jullie volgend jaar alsnóg een onvergetelijk feestje kunnen bieden.


Kaartverkoop

Het screeningsformulier is te vinden op de website van STRAF_WERK. Iemand met een beperking kan zich aanmelden via dit formulier en daarbij aangeven of hij/zij een extra persoon mee wilt nemen. Naar aanleiding van deze screening wordt bepaald welke zorg jij nodig hebt en of je kans maakt op een ticket.

 

Toegankelijkheid

Samen met de NRPU maken wij Strafwerk toegankelijk voor bijvoorbeeld mensen in een rolstoel, doven, blinden of mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel. We zorgen ervoor dat er voldoende invalide toiletten aanwezig zijn, dat er een plekje is om je op ieder gewenst moment terug te kunnen trekken en dat er voldoende vrijwilligers en verplegers zijn voor medische hulp. Hier lees je hoe wij een festival toegankelijk maken.

Teken ons manifest!

Wij vinden dat iédereen welkom zou moeten zijn op een festival. Daarom werken we inmiddels samen met 5 verschillende festivals om hun terrein volledig toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. Daarnaast zijn we een manifest gestart, waarmee we met zo veel mogelijk handtekeningen aan de festivalsector willen laten zien dat inclusie een MUST is! Steun je onze missie? Laat je stem horen en teken ons manifest!

Ja ik teken voor Toegankelijke Festivals!

Bij het aanmelden ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van HandicapNL.