Aanvraag indienen?

Heb je positief antwoord gekregen bij de quickscan en past jouw project binnen onze richtlijnen? Ga dan naar de volgende stap. We hebben twee type projecten met beiden een andere procedure.

Aanvraagprocedure voor een klein, lokaal project

Je dient een aanvraag in voor een kleinschalig en/of lokaal project door middel van het ‘aanvraagformulier kleine lokale projecten’. Hiervoor kun je het Aanvraagformulier (Word) downloaden, je hoeft geen vooraanvraag in te dienen. Vraag bij een kleinschalig en/of lokaal projecten minimaal 2 maanden voor aanvang financiering bij ons aan.  Stuur het aanvraagformulier naar bestedingen@handicap.nl

 

Aanvraagprocedure voor een groot, landelijk project

Bij een grootschalig en landelijk project kun je ons je idee laten zien in een vooraanvraag: In de vooraanvraag schets je het project of initiatief in ongeveer 2 a 3 a-4tjes. Dit doe je op basis van de volgende vragen:

 1. Wie is de doelgroep(en) (leeftijd, aard van beperking(en) etc.)?
 2. Op welk probleem richt het project zich en wat is de urgentie?
 3. Welke activiteiten ga je met dit project uitvoeren?
 4. Wat is de startdatum van het project?
 5. Welk bedrag is in totaal nodig voor het project?
 6. Welk bedrag wil je bij ons fonds aanvragen?

Je kunt je vooraanvraag mailen naar bestedingen@handicap.nl

Binnen 1 à 2 weken hoor je onze reactie.

Als we verder in gesprek gaan kijken we intensiever hoe het project aansluit bij onze richtlijnen.   We adviseren om bij een groot, landelijk project minimaal 4 maanden voor de start een aanvraag in te dienen.

 • Doneer nu
 • Zoeken
  Generic filters
  Exact matches only
  Filter by Custom Post Type