Koop NU je Extra Care festivaltickets voor 2022!

HandicapNL maakt zich hard voor toegankelijke festivals met het programma Onbeperkt Feest. In 2019 hebben we de Zwarte Cross toegankelijk gemaakt en in 2021 de Dutch Grand Prix. Het aankomende festivalseizoen slaan we de handen ineen met Concert at SEA, STRAF_WERK en opnieuw met de Dutch Grand Prix. Speciaal voor mensen met een handicap zijn er Extra Care tickets beschikbaar gesteld die toegang geven tot extra services en faciliteiten. 

⇽ Ga naar de homepage van Onbeperkt Feest

Ticketaanvraag 2022

  • Concert at SEA – 30 juni t/m 2 juli – UITVERKOCHT
  • Amersfoort Jazz – 4 t/m 14 augustus – Ticketverkoop nog niet gestart
  • STRAF_WERK – 20 augustus – Ga naar de ticketaanvraag
  • Dutch Grand Prix – 2 t/m 4 september – UITVERKOCHT

Voor wie zijn de Extra Care tickets bedoeld?

Extra Care tickets zijn uitsluitend voor mensen met een blijvende lichamelijke en/of verstandelijke handicap, plus maximaal één begeleider/vriend(in)/familielid. De faciliteiten en diensten zijn niet beschikbaar voor mensen die slecht ter been zijn (bijvoorbeeld door een botbreuk, herstel van operatie of om een andere reden).

Hoe werkt het aanvragen van een ticket?

Je doet een aanvraag voor een Extra Care ticket via een aanmeldformulier. Nadat je het formulier hebt ingevuld, nemen we je aanvraag in behandeling en brengen we de zorgbehoeften in kaart. Indien nodig nemen we contact met je op om je zorgbehoeften verder te specificeren. Binnen enkele weken ontvang je per mail een bevestiging van de tickets met een betaallink. Pas als de betaling is voltooid, ontvang je de tickets per mail.

Welke extra faciliteiten biedt een Extra Care ticket?

De faciliteiten en services die worden aangeboden aan Extra Care tickethouders zullen per festival verschillen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een parkeerplaats bij de ingang, koeling voor medicijnen, verpleegkundige zorg, rolstoeltoegankelijke pendelservice, aangepaste sanitaire voorzieningen of toegang tot een Extra Care platform met uitzicht op het podium. Voor de specifieke faciliteiten verwijzen we je graag door naar het informatie document per festival: